Κορμος Σοκολατας του Παρλιαρου!

3 Απριλίου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 8-10 άτομα

Υλικά:

Για το μπισκότο:
6 κρόκοι Αυγού
50 γρ. Ζάχαρη
3 ασπράδια Αυγού
35 γρ. Ζάχαρη
55 γρ. Αλεύρι κοσκινισμένο
Για την κρέμα σοκολάτα:
500 γρ. Κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
500 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
250 γρ. Γάλ

Εκτέλεση:

Για το μπισκοτο: Χτυπάμε τους κρόκους μαζί με τα 50 γρ. ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν. Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με τα 35 γρ. ζάχαρη σε χαμηλή ταχύτητα, έως ότου γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα. Παίρνουμε το 1/3 από τη μαρέγκα και την ανακατεύουμε με το μείγμα των κρόκων. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κορμος σοκολατας με παντεσπανι παρλιαρος, κορμος με παντεσπανι παρλιαρου, χριστουγεννιατικος κορμος σοκολατας παρλιαρος, κορμος χριστουγεννων παρλιαρος, συνταγες για κορμο με παντεσπανι, κορμος lacta, παρλιαρος παντεσπανι για κορμο, κορμός χριστουγεννων, ευκολοσ κορμοσ, κορμος συνταγη, παρλιαρος κορμοι, κορμος με φιλαδελφεια, χριστουγεννιατικο κορμός παρλιαρος, sintages gia kormo, κορμος με λακτα, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ρολο σοκολατας παρλιαρου, κορμος χριστουγεννιατικος παρλιαρου, κορμος ρολο χριστουγεννων, συνταγες κορμος με παντεσπανι παρλιαρος, ασπραδια παρλιαρος, κορμος χριστουγεννιατικος parliaros, κορμοι χριστουγενων απο αργηρω, χριστουγεννιατικος κορμος με φιλαδελφεια, παντεσπανι για κορμο παρλιαρου, χριστουγεννιατικοσ κορμοσ συνταγεσ τησ παρεασ, μπισκοτο για κορμο παρλιαρος, συνταγη παντεσπανη κακαο, ρολο με κακαο και ασπραδι παρλιρος, συνταγη για κορμο χριστουγεννων παρλιαρος, ρολο παρλιαρος, σουφλε σοκολαυας, ρολο σοκολατας παρλιαρος, σοκολατακια κορμος, κορμος σοκολατας με λακτα, pantespani sokolata eukolo gia kormo, parliaros kormos me pantespani, srelips parlaros xristougenniatikos kormos, γλυκο κορμος απο παρλιαρο, γλυκο κορμος σοκολατας

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading