ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΑΛΜΥΡΗ

28 Οκτωβρίου 2012
By



ΥΛΙΚΑ

1/4 φύλλο κρούστας 
1/2 κιλό κολοκυθάκια 
1 φλιτζάνι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα ή φέτα τριμμένη 
3 αυγά 
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος 
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 
1/2 φλιτζάνι λάδι 
λάδι ή βούτυρο για τα φύλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.
2. Ψιλοκόβουμε σε κόφτη ή σε τρίφτη τα κολοκυθάκια και τα ρίχνουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι και τα σοτάρουμε για 3 λεπτά, όλα μαζί.
3. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα και το στρώνουμε πάνω στα μισά βουτυρωμένα φύλλα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
4. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200οC. 



Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ;


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολοκυθοπιτα αλμυρη βεφας, kolokithopita, κολοκυθοπιτα με φυλλο ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, κολοκυθοπιτα αλμυρη με φυλλο κρουστας αργυρω, κολοκυθοπιτα αλμυρη κρουστας, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ, κολοκυθοπιτα με τυρι μπαρμπαριγου, συνταγές για κολοκυθοπιτα αλμυρη με κόκκινο, κολοκυθοπιτα αλμυρη αργυρω μπαρμπαριγου, κολοκυθοπιτα με φυλλο βεφα, κολοκυθοπιτα αλμυρη βεφα, κολοκυθοπιτα νηστισιμη με φρεσκια κολοκυθακια μπαρμπαριγου αλμυρο, κολοκυθοπιτα αλμυρη μπαρμπαριγου με φυλλο

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading