ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΑΛΜΥΡΗ

28 Οκτωβρίου 2012
By



ΥΛΙΚΑ

1/4 φύλλο κρούστας 
1/2 κιλό κολοκυθάκια 
1 φλιτζάνι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα ή φέτα τριμμένη 
3 αυγά 
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος 
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 
1/2 φλιτζάνι λάδι 
λάδι ή βούτυρο για τα φύλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.
2. Ψιλοκόβουμε σε κόφτη ή σε τρίφτη τα κολοκυθάκια και τα ρίχνουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι και τα σοτάρουμε για 3 λεπτά, όλα μαζί.
3. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα και το στρώνουμε πάνω στα μισά βουτυρωμένα φύλλα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
4. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200οC. 



Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ;


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολοκυθοπιτα αλμυρη βεφας, kolokithopita, κολοκυθοπιτα αλμυρη με φυλλο κρουστας αργυρω, κολοκυθοπιτα με φυλλο ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, κολοκυθοπιτα αλμυρη κρουστας, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ, κολοκυθοπιτα με τυρι μπαρμπαριγου, κολοκυθοπιτα νηστισιμη με φρεσκια κολοκυθακια μπαρμπαριγου αλμυρο, κολοκυθοπιτα με φυλλο βεφα, κολοκυθοπιτα αλμυρη μπαρμπαριγου με φυλλο, κολοκυθοπιτα αλμυρη βεφα, kanto opos o\akis παστιτσιο

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading