Κλασικο κεικ με γλασο πορτοκαλιου(απο τις Γλυκες Ιστοριες)

16 Δεκεμβρίου 2012
By

ΥΛΙΚΑ

390γρ.αλευρι γοχ

1κουτ.γλυκου μπεικιν

380γρ.βουτυρο αγελαδος

300γρ.ζαχαρη

6 αυγα μεσαιου μεγεθους

ξυσμα απο 1 πορτοκαλι

προαιρετικά

ΓΛΑΣΟ

15Ογρ.ζαχαρη αχνη

1κουτ.σουπας φρεσκος χυμος πορτοκαλιου

 

Κοσκινιζουμε πανω σε μια λαδοκολλα το αλευρι με το μπεικιν και τα αφηνουμε στην ακρη.

Βαζουμε στον καδο του μιξερ το βουτυρο μαζι με τη ζαχαρη και χτυπαμε με το φτερο,σε μετρια ταχυτητα για 2-3 λεπτα,εως οτου μαλακωσει το βουτυρο και γινει σαν κρεμα.

Προσθετουμε ενα ενα τα αυγα συνεχιζοντας το χτυπημα για αρκετα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Blogs του Γαστρονόμου online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πωσ γινεται το γλασο για κεικ, πορτοκαλοπιτα με γλασο πορτοκαλιου, κεικ πορτοκαλιου με γλασο πορτοκαλιου, πως να φτιαξω πορτοκαλι γλασο, ζαχαρη γλασο, πως γίνεται το γλασσο, κεικ πορτοκαλιου με γλασο πορτοκαλιου argirw, κεικ πορτοκαλιου με γλασο πορτοκαλιου του Παρλιαρου, πως γινεται το γλασο πορτοκάλι, πως γινεται το γλασο σοκολατας, πως γινεται το κέικ πορτοκαλι, πως γίνεται το κεικ πορτοκαλιού, πως φτιαχνετε το γλασο κέικ, pos ginete to glaso, κεικ πορτοκαλι με γλασο πορτοκαλι παρλιαρου, Γλασο απο ζαχαρη αχνη, γλασο απο πορτοκαλι, γλασο με αχνη ζαχαρη, γλασο με αχνη και πορτοκαλι, γλασο με πορτοκαλι gia portokalopita, γλασο πορτοκαλιου για κεικ παρλιαρος, γλασο πορτοκαλιου για κεικ παρλιάρου, γλασο πορτοκαλιου παρλιαρου, γλασο πως γινετε, γλασο χωρισ ζαχαρη, κεικ με τρια αυγα, πωςφτιαχνετε το ψωμι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading