Κλασικο κεικ με γλασο πορτοκαλιου(απο τις Γλυκες Ιστοριες)

16 Δεκεμβρίου 2012
By

ΥΛΙΚΑ

390γρ.αλευρι γοχ

1κουτ.γλυκου μπεικιν

380γρ.βουτυρο αγελαδος

300γρ.ζαχαρη

6 αυγα μεσαιου μεγεθους

ξυσμα απο 1 πορτοκαλι

προαιρετικά

ΓΛΑΣΟ

15Ογρ.ζαχαρη αχνη

1κουτ.σουπας φρεσκος χυμος πορτοκαλιου

 

Κοσκινιζουμε πανω σε μια λαδοκολλα το αλευρι με το μπεικιν και τα αφηνουμε στην ακρη.

Βαζουμε στον καδο του μιξερ το βουτυρο μαζι με τη ζαχαρη και χτυπαμε με το φτερο,σε μετρια ταχυτητα για 2-3 λεπτα,εως οτου μαλακωσει το βουτυρο και γινει σαν κρεμα.

Προσθετουμε ενα ενα τα αυγα συνεχιζοντας το χτυπημα για αρκετα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Blogs του Γαστρονόμου online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πωσ γινεται το γλασο για κεικ, γλασο πορτοκαλι για βασιλοπιτα, γλάσο πορτοκάλι για κέικ, παρλιαρος ξυσμα πορτοκαλι αποξηραμενο πωσ να το φτιαξω, κεικ με βουτυρο αγελαδος, γλασσο πορτοκαλιου, γλασο πορτοκαλιου για κεικ παρλιαρος, γλασο με πορτοκαλι gia portokalopita, γλασο με ζαχαρη αχνη, γλασο αχνη

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading