Κλασικά ρεβύθια σούπα

6 Φεβρουαρίου 2010
By

Συστατικά:
- 250γρ ρεβίθια
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κ.σ κορν φλάουρ
- 4 κ.σ κρασί λευκο
- αλάτι, πιπέρι
- 2 λεμόνια

Εκτέλεση:
1. Αποβραδίς αφήνουμε τα ρεβίθια να μουλιάσουν σε μπόλικο νερό
2. Ξεπλένουμε τα ρεβίθια καλά καλά και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με αρκετούτσικο κρύο νερό. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν περίπου μια ωρίτσα δηλαδή. Προσέχουμε και τα ξαφρίζουμε συνέχεια για να αποφύγουμε...τις συνέπειες. Προσθέτουμε νερό όποτε χρειάζεται
3. Μετά από μισή ωρίτσα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το χυμό των λεμονιών
4. Μετά από 10 λεπτά, διαλύουμε το κορν φλάουρ με το κρασί και το ρίχνουμε στα ρεβίθια
5. Όταν θα έχει περάσει τουλάχιστον μία ώρα από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα βράζουν, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται, ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σερβίρουμε

Καλή Όρεξη!!!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αργυρω ρεβυθια σουπα, ρεβύθια σούπα στη χύτρα, Ρεβυθια σουπα βεφα, ρεβυθια αργυρω σουπα, ρεβυθια βεφα αλεξιαδου, ρεβυθια κλασσικη συνταγη, ρεβυθια κλασικη συνταγη, συνταγη ρεβυθια σουπα αργυρω, ρεβίθια στη χυτρα, ρεβίθια βεφας αλεξιαδου, ρεβυθια σουπα η καλυτερη συνταγη, ρεβυθια σουπα κλασικη συνταγη, ρεβυθια σουπα ΚΛΑΣΣΙΚΗ, ρεβυθια στη χυτρα βεφα αλεξιαδου, συνταγές light με ρεβίθια, ρεβυθια σουπα αλεξιαδου, ρεβυθια κλασσικό, ρεβυθια κλασσικη συνταγη σουπα, ρεβυθια κλασικη συνταγη με ντοματα αργυρω, ρεβίθια στη χυτρα ώρα, κλασικη συνταγη για ρεβυθια, βεφα ρεβυθια, αλεξιαδου βεφα ρεβυθια, REBYTHIA, rebiuia soypa

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading