Κλασικά ρεβύθια σούπα

6 Φεβρουαρίου 2010
By

Συστατικά:
- 250γρ ρεβίθια
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κ.σ κορν φλάουρ
- 4 κ.σ κρασί λευκο
- αλάτι, πιπέρι
- 2 λεμόνια

Εκτέλεση:
1. Αποβραδίς αφήνουμε τα ρεβίθια να μουλιάσουν σε μπόλικο νερό
2. Ξεπλένουμε τα ρεβίθια καλά καλά και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με αρκετούτσικο κρύο νερό. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν περίπου μια ωρίτσα δηλαδή. Προσέχουμε και τα ξαφρίζουμε συνέχεια για να αποφύγουμε...τις συνέπειες. Προσθέτουμε νερό όποτε χρειάζεται
3. Μετά από μισή ωρίτσα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το χυμό των λεμονιών
4. Μετά από 10 λεπτά, διαλύουμε το κορν φλάουρ με το κρασί και το ρίχνουμε στα ρεβίθια
5. Όταν θα έχει περάσει τουλάχιστον μία ώρα από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα βράζουν, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι αν χρειάζεται, ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σερβίρουμε

Καλή Όρεξη!!!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αργυρω ρεβυθια σουπα, συνταγη ρεβυθια σουπα αργυρω, Ρεβυθια σουπα βεφα, ρεβυθια αργυρω σουπα, ρεβύθια σούπα στη χύτρα, ρεβυθια βεφα αλεξιαδου, ρεβυθια κλασικη συνταγη, ρεβυθια κλασσικη συνταγη, σουπα ρεβυθια, βεφα ρεβυθια, συνταγές light με ρεβίθια, συνταγες τα ωραιοτερα ρεβυθια σουπα, ρεβυθια της βεφας αλεξιαδου, ρεβυθια στη χυτρα βεφα αλεξιαδου, ρεβυθια σουπα αλεξιαδου, ρεβυθια κλασσικη συνταγη σουπα, βεφα αλεξιαδου κλασικη συνταγη για ρεβυθια, ρεβυθια κλασικη συνταγη με ντοματα αργυρω, ρεβυθια κλασικα, ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΣΟΥΠΑ, βεφα αλεξιαδου ρεβυθια

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading