Κλαμπ σάντουιτς με κοτόπουλο και μπέικον

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Παρέα, dvd, cocooning και χειροποίητα κλαμπ στο άψε-σβήσε...

Διαδικασία Κόβουμε κάθε φιλέτο οριζοντίως στη μέση και μετά κάθε κομμάτι σε μεσαίου πάχους λωρίδες. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψει. Αλατοπιπερώνουμε τις λωρίδες του κοτόπουλου και τις ρίχνουμε μαζί με το λάδι στο καυτό τηγάνι. Τις σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν έντονα, ανακατεύοντας πότε-πότε με μια κουτάλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά ακόμα, μέχρι να γίνουν οι λωρίδες τρυφερές και ζουμερές, αλλά καλά μαγειρεμένες ώς το κέντρο τους.

 

Τις βγάζουμε από το τηγάνι με τρυπητή κουτάλα και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τις φέτες του μπέικον, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές. Τις στραγγίζουμε και αυτές σε απορροφητικό χαρτί.

 

Κλαμπ σάντουιτς: Παίρνουμε μία φέτα ψωμιού και την αλείφουμε με λίγη μουστάρδα. Βάζουμε επάνω μερικά φύλλα ρόκας, μερικά φιλετάκια κοτόπουλου, αλάτι, πιπέρι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας