Κινόα

12 Δεκεμβρίου 2011
By
Κινόα - συνταγές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής Η κινόα είναι θάμνος που οι σπόροι του τρώγονται και υπάρχουν σε πολλά χρώματα άσπρο, κόκκινο, μαύρο αλλά και μπλε. Η επιστημονική του ονομασία είναι Chenopodium quinoa και ανήκει στα ψευτοδημητριακά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική και πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους λόγους που συνέβαλλαν στο πολιτισμό των Ίνκας. Είχε μεγάλη σημασία για τους προ-Κολόμβιους πολιτισμούς των Άνδεων και ήταν η δεύτερη κύρια τροφή τους μετά την πατάτα και το καλαμπόκι. διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Mαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κινοα συνταγες, συνταγες με κινοα, κινοα, συνταγες μαγειρικης με κινοα, κινοα συνταγη, κινόα μαγείρεμα, πως τρωγεται το κινοα, συνταγες κινοα, kinoa syntages, συνταγες για κινοα, κινοα πως τρωγεται, κινοα συνταγες πετρετζικης, συνταγη με κινοα, πως τρώγεται η κινοα, συνταγη για κινοα, kinoa sintages, κινοα πετρετζικης, syntages me kinoa, quinoa syntages, suntages me kinoa, συνταγες με κινοσ, συνταγη κινοα, kinoa suntagi, κεικ με κινοα, Κοινοα, πως μαγειρευω το κεχρι, φαγητα με κινοα συνταγες, syntages kinoa, κεχρι μωρα, ΚΙΝΟΑ ΜΑΥΡΗ, κινοα πως φτιαχνεται, Μαγειρευω κινοα, σαλατα με κοινοα, μαυρη κινοα, ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΦΑΓΟΠΥΡΟ, φαγοπυρο για μωρα

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας