Κινέζικο κοτόπουλο

9 Νοεμβρίου 2011
By
Κινέζικο κοτόπουλο με πολύ απλά υλικά, εύκολο, γρήγορο και ελαφρύ!

ΥΛΙΚΑ (6 άτομα)450 γρ φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου3 καρότα κομμένα σε φέτες2 πράσινες πιπεριές σε κυβάκια1 κ.σ σόγια σος2 κ.σ ξύδι βαλσάμικο3 κ.σ κέτσαπ light1 κ.γ ζάχαρη100 ml νερό 1 κ.γ cornflour ανακατεμένο σε 1 κ.σ νερόαλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗΠλένουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε το λίπος και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, τα καρότα και τις πιπεριές. Προσθέτουμε το ξύδι, τη σόγια, το κέτσαπ και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για 20 λεπτά.  Όταν θα έχει πιει σχεδόν τα υγρά προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
 
223 θερμίδες / 6,7 υδατάνθρακες 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κινέζικο κοτόπουλο με λαχανικά, Κινέζικες Συνταγες, κοτοπουλο κινεζικο με λαχανικα, κινεζικο κοτοπουλο αργυρω, κοτοπουλο κινεζικο, κοτοπουλο κινεζικο αργυρω

Tags:

Τα σχόλια σας