ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ

30 Μαΐου 2012
By
Δεν μπορώ να πω ότι το σημερινό μου μεζεδάκι διεκδικεί γαστρονομικές δάφνες, αλλά, μια και το ετοίμασα για το σχολικό καλαθάκι της Νατάσας, σκέφτηκα να το δώσω σαν ιδέα για γρήγορο μεταφερόμενο σνακ στο γραφείο, το σχολείο ή το πικ-νικ!
Πρώτα-πρώτα βγάζουμε τα σφολιατάκια (τετράγωνα χρησιμοποίησα εγώ) να ξεπαγώσουν. Εντωμεταξύ, ετοιμάζουμε τον κιμά ως εξής: βάζουμε λίγο λάδι σε μία κατσαρολίτσα και τσιγαρίζουμε λίγο κιμά με ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με λίγο λευκό κρασάκι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο κάρυ αν μας αρέσει. Αφήνουμε να μαγειρευτεί ο κιμάς προσθέτοντας νεράκι λίγο-λίγο. Δεν βάζουμε πολύ νερό γιατί τον κιμά τον θέλουμε στεγνό. Όταν είναι έτοιμος, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Amelie Delicatessen


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κιμαδοπιτακια τηγανιτα, apgupo piperies, κιμαδοπιτακια ακη πετρετζικη

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading