Η δική μου εκδοχή είναι πιο ελαφριά, διότι δεν χρειάζονται τηγάνισμα και τη λέω καλοκαιρινή, γιατί τα κεφτεδάκια συνοδεύονται από φρέσκα καλοκαιρινά χορταρικά και κάνουν ένα συνδυασμό νοστιμότατο και ένα πιάτο «χάρμα οφθαλμών»! Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Τ α Υ λ ι κ ά
Για τους κεφτέδες
750γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
1 αυγό
1 φέτα μπαγιάτικο ψωμί
5-6 φυλλαράκια δυόσμου
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
Η «συνοδεία»
3 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες χονδρές φέτες
3-4 ώριμες ντομάτες με τη φλοίδα κομμένες φέτες
2 πράσινες πιπεριές κομμένες ροδέλες
1 κουταλιά πελτέ ντομάτα
½ φλιτζάνι χυμό ντομάτας
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ο δ η γ ί ε ς
...
GD Star Rating
loading...
loading...
Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;
κεφτεδακια αργυρω, κεφτεδακια της αργυρως, κεφτεδακια στο φουρνο αργυρω, κεφτεδες αργυρω, κεφτεδακια φουρνου, καλοκαιρινες συνταγες αργυρω, keftedakia argyro, αργυρω κεφτεδακια, Κεφτεδες με λεμονατη σαλτσα, κεφτεδες στο φουρνο