κεφτεδάκια τηγανητά

5 Οκτωβρίου 2010
By
Τα τηγανητά κεφτεδάκια είναι ένας εξαίρετος μεζές και μπορεί να συνοδευτεί με πατάτες τηγανητές, ζυμαρικά, πιλάφι, λαχανικά και γενικά με ότι αρέσκεται κανείς μιας και κατά τη γνώμη μου, ταιριάζει με τα περισσότερα συνοδευτικά. Επίσης, είναι κατάλληλα και για ταξιδιώτες που έχουν μακρύ ταξίδι και θέλουν να πάρουν μαζί τους φαγητό για το δρόμο, αφού μπορούν να χρησημοποιηθούν και σε σάντουιτς. Πρόκειται για μια απλή παραδοσιακή συνταγή που εκτελείται γρήγορα και έχει σίγουρη επιτυχία. Για να τηγανίσουμε κεφτεδάκια χρειαζόμαστε:

Υλικά για 15-16 κεφτεδάκια:


  • μισό κιλό κιμάς ανάμεικτος (χοιρινό και μοσχάρι)
  • 2 αυγά
  • 1 κρεμμύδι
  • τριμμένη φρυγανιά (150 gr)
  • λίγος μαϊντανός
  • μισό φλιτζανάκι (του ελληνικού) ελαιόλαδο
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι, κύμινο


Το μείγμα:
Σε ένα μεγάλο σκεύος απλώνουμε τον κιμά. Έπειτα προσθέτουμε τα αυγά, και το ελαιόλαδο. Τρίβουμε το κρεμμύδι, ψιλοκόβουμε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Νηστικός Δείπνος


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεφτεδακια τηγανητα παραδοσιακα, κεφτεδακια τηγανητα, κεφτεδακια τηγανητα αργυρω, κεφτεδες τηγανιτοι αργυρω, κεφτεδες συνταγη, κεφτεδες δρισκας, κεφτεδες μπαρμπαριγου, google κεφτεδες συνταγη, μπιφτεκια τιγανιτα, πετρετζικης μπιφτεκια τηγανητά, κεφτεδες αργυρω μπαρμπαριγου, κεφτεδες αργυρως συνταγη, κεφτεδακια τησ μπαρμπαριγου, κεφτεδακια καλλιδης, δρισκας κεφτεδες, kieftedakia, κεφτεδακια τσελεμεντες

Tags: , , , , ,

Comments are closed.