Κεφτέδες ,συνταγή της γιαγιάς ,ίσως οι ωραιότεροι τραγανοί παραδοσιακοί κεφτέδες !!!

5 Σεπτεμβρίου 2012
By




  • 500 γραμ.κιμάς φρέσκος μοσχαρίσιος
  • 1/2 και παραπάνω φραντζόλα  ψωμί βρεγμένο και στιμμένο πολύ καλά  [και με την κόρα ]
  • 1 αβγό
  • 2 κουταλ.σούπας δυόσμο (μπορείτε αντί δυόσμο μαιντανό)
  • 3 κουτ.σούπας ξύδι κλασικό,(το μηλόξυδο έχει πιο απαλή γεύση)
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα στο τρίφτη στο χοντρό μέρος   [η γιαγιά τα έκοβε με το μαχαίρι το ίδιο κι εγώ]
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο (αν δεν σας αρέσει μην το βάζετε)
  • 2 κουτ,σούπας ελαιόλαδο για μέσα στο μίγμα
  • ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • αλεύρι
  • αλατοπίπερο




Βάζετε όλα τα υλικά μαζί με το κιμά σε ένα μπόλ και ζυμώνετε πολύ καλά να γίνουν ένα.
Καλό είναι να το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγεσ τησ αργυρωσ, κεφτεδεσ κοκκινιστοι, κεφτεδες της γιαγιας, κεφτεδες κοκκινιστοι αργυρω, λοκουμαδες, μαμαλακης κεφτεδες, κεφτεδες, συνταγεσ γλυκων τησ γιαγιασ, κοκκινιστοι κεφτεδες, keftedes paradosiakoi argiro, κεφτεδες του ακη, κεφτεδες κοκκινιστοι στο φουρνο, ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΙ ΑΡΓΥΡΩΣ, λοκουμαδες συνταγη με πατατες, κεφτεδακια τησ γιαγιασ, παραδοσιακοι κεφτεδες, kokkinistoi keftedes mepatates, keftedesmamalakis, τα καλυτερα κεφτεδακια τη γιαγια

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading