Κεφαλόπουλα ψητά!!!

31 Οκτωβρίου 2011
By
Είπαμε ότι δεν σνομπάρουμε κανένα είδος ψαριού γιατί μία σοφή λαϊκή ρήση λέει ότι "καλύτερο ψάρι είναι το φρέσκο"! Γι' αυτό καμιά φορά οι τιμές συμβολική μόνο μπορεί να έχουν αξία και έτσι μπροστά στα φρέσκα σαβρίδια τις σάλπες και τα κεφαλόπουλα τύφλα νάχουνε οι πανάκριβες σφυρίδες και σιναγρίδες, άσε που λόγω χαμηλής τιμής τα φτηνά ψάρια δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον των εισαγωγέων και προέρχονται αποκλειστικά από τις ελληνικές θάλασσες. Έτσι αν έχετε έμπιστο ψαρά ή εμπιστεύεστε το κριτήριο σας και βρείτε φρέσκα κεφαλόπουλα εκτός από τη θαυμάσια σούπα που μπορείτε να κάνετε, δοκιμάστε τα και ψητά και δεν θα χάσετε!


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: 
Επειδή τα συγκεκριμένα ψάρια έχουν πάρα πολλά και σκληρά λέπια καλό θα είναι να έχουμε ένα
κατάλληλο εργαλείο απολεπίσματος γιατί αλλιώς οι τοίχοι της κουζίνας μας θα γεμίσουν με.....στρας!

Όταν τα καθαρίσουμε και τα χαράξουμε τα αλατίζουμε καλά και χώνουμε στο χώρο της κοιλιάς τους
από δυο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: cookthebook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεφαλοπουλο, κεφαλοπουλα στο φουρνο, κεφαλοπουλο στο φουρνο, κεφαλοπουλα συνταγεσ, κεφαλοπουλο συνταγες, σαβριδια στο φουρνο, συνταγες για κεφαλοπουλο, κεφαλοπουλο ψητο, συνταγες με κεφαλοπουλο, συνταγη για κεφαλοπουλα, ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ, κεφαλοπουλο στη λαδοκολλα, κεφαλοπουλα στη λαδοκολλα

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας