Κεραλοιφές

27 Δεκεμβρίου 2011
By
Κάποτε θα καταλάβουμε όλοι, πως στην φύση κρύβονται όλα τα μυστικά για την υγεία μας και θα συνειδητοποιήσουμε ότι τα είχαμε κοντά μας, αλλά δυστυχώς δεν τα βλέπαμε. 


Σήμερα από το κατάστημα mastihashop του Βόλου (Κ. Καρτάλη 101 τηλ : 2421022557) θα παρουσιάσουμε τις κεραλοιφές , τις οποίες μπορείτε να τις βρίσκεται σε εμάς από σήμερα.


  Η κεραλοιφή είναι ένας συνδυασμός παράδοσης και φυσικών ιαματικών θαυμάτων . Περιέχουν αγνό ελαιόλαδο και φυσικό κερί μέλισσας αλλά και ένα ή περισσότερα  βότανα που το κάθε ένα κάνει και βοηθά ανάλογα στην θεραπεία πολλών προβλημάτων υγείας.


Με την αγάπη και τον σεβασμό προς όλους σας, δημιουργήσαμε μια σειρά κεραλοιφών με συνταγές από το Άγιο Όρος και σας τις παρουσιάζουμε.


Κεραλοιφή με ΒΑΛΣΑΜΟ : Φοβερά επουλωτική και ιδανική για ρευματικούς πόνους.
Κεραλοιφή με ΒΕΡΜΠΑΣΚΟ : Για θεραπεία αιμορροΐδων.
Κεραλοιφή με ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ: Θαύμα για κιρσούς και σκληρύνσεις.
Κεραλοιφή με ΛΕΒΑΝΤΑ : Τρομερά ενυδατική , κατάλληλη για ταλαιπωρημένα χέρια.
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: mastihastories...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεραλοιφη συνταγή, κεραλοιφή, κεραλοιφές, κεραλοιφες συνταγες, συνταγη κεραλοιφης, συνταγές για κεραλοιφές, πως να φτιάξω κεραλοιφή, πως φτιαχνω κεραλοιφη, συνταγες κεραλοιφης, φτιαχνω κεραλοιφη, συνταγή για κεραλοιφή, keralifi, συνταγες κεραλοιφων, συνταγή κεραλοιφή, κεραλοιφη με βαλσαμο, κεραλοιφεσ συνταγη, κεραλοιφη για αιμοροιδες, κεραλοιφη με βαλσαμο συνταγη, κεραλοιφη με καλεντουλα συνταγη, speculoos συνταγη, νηστισιμες συνταγες αγιου ορους, συνταγες για κεραλοιφη, κεραλοιφη για κιρσους, κεραλοιφή με αυγό, συνταγη κηραλοιφης, πως γινεται η κεραλοιφη, πώς φτιάχνουμε κεραλοιφή, πως φτιαχνεται η κεραλοιφη, κεραλοιφή gia aimoppaidew pvsparaskeyazetai, κεραλοιφή με καλέντουλα, keraloifes, κεραλιφες, κεραλοιφη με λεμονι συνταγη, κεραλοιφες αγιου ορους, πως φτιάχνω κεραλοιφές, κεραλοιφη για αιμοροιδες συνταγη, φτιαχνω κεραλοιφες, κεραληφη, κεραλειφη με αλοη, κηραλοιφες

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας