Κασιάτα Θεσσαλίας (Αλμυρή πίτα με Καλαμποκάλευρο)

5 Σεπτεμβρίου 2011
By
Η κασιάτα είναι μία παραδοσιακή της Θεσσαλίας πίτα με καλαμποκάλερο, ένα είδος αεύκολης τυρόπιτας με απλά υλικά και πολύ νόστιμη!Εγώ την δοκίμασα σε ένα χωριό των Τρικάλων... αλλά κασιάτα κάνουν και στο Μέτσοβο αλλά με φύλλα, βούτυρο και πολύ φέτα. Τα υλικά μας για ένα ταψί 32 εκατοστών 400 ml. νερό 350 gr. καλαμποκάλευρο 400 gr. φέτα 50 gr. τραχανά 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα 1

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Funky Cook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πιτα με καλαμποκαλευρο, ζυμαροπιτα με καλαμποκαλευρο, πιτα με καλαμποκαλευρο και τυρι, πιτα με καλαμποκαλευρο αργυρω, τηγανιτες με καλαμποκαλευρο, ευκολη τυροπιτα με καλαμποκαλευρο, γαλατοπιτα με καλαμποκαλευρο, γαλατοπιτα αλμυρη με καλαμποκαλευρο, ζυμαροπιτα θεσσαλιας, αλμηρη γαλατοπιτα, μπομποτα αλμυρη, πιτα με καλομποκοαλευρο, πιτα μπομποτα, συνταγες πιτες με καλαμποκαλευρο, συνταγη με καλαμποκαλευρο, αλμηρη γακαυοπιτα χωρις φυλλο με καλαμποκαλευτο

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας