ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ

26 Νοεμβρίου 2012
By
1 ΠΟΤΗΡΙ  ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ
4 ΑΒΓΑ
1 Κ.Γ. ΣΟΔΑ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗ ΣΕΧΥΜΟ ΑΠΟ  ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΣΙΡΟΠΙ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αβγά μέχρι να αφρατέψουν.Προσθέτουμε τη σόδα διαλυμμένη και το γιαούρτι,συνεχίζουμε το ανακάτεμα,προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και τέλος τα καρύδια.Αδείαζουμε το μίγμα σε ταψί κουζλινας βουτυρωμένο και αλευρωμένο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λέπτα.

Βάζουμε το σιρόπι να βράσει και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά αφου αρχίσει να κάνει φουσκάλες.
Σιροπίαζουμε με το ένα κρύο και το α΄λλο ζεστό.




Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καρυδοπιτα σιροπιαστη, καρυδοπιτα σιροπιαστη με κρεμα, φρυγανια ζακυνθου, καρυδοπιτα vefas, vefa karidopita, καρυδοπιτα βεφασιροπιστη, καρυδοπιτα η πιο νοστιμη συνταγη, γλυκα αργυρω καρυδια, καρυδοπιτα σιροπιαστη της αργυρως, καρυδοπιτα της αργυρως σιροπιαστη, κουλουρακια πορτοκαλιου μπαρμπαριζου αργυρω, μπαρμπαριζου

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading