Καρυδάτο

3 Απριλίου 2012
By

η μυστική συνταγή της γιαγιάς!

100 gr καρύδια

4-5 κ.σ. ζάχαρη + λίγη έξτρα για το ρολλάρισμα

3 φρυγανιές σπασμένες
(ή 1 μεγάλο παξιμάδι κοπανισμένο)

1 κ.γ. κακάο

1 σφηνάκι κονιάκ

→ Χτυπάμε τα καρύδια στο μούλτι να γίνουν χοντρά τρίμματα-μικρά κομματάκια.

Τα αδειάζουμε σε μια γαβάθα και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο και το κοπανισμένο παξιμάδι κι ανακατεύουμε καλά.

Έπειτα προσθέτουμε το κονιάκ κι ανακατεύουμε με τα δάχτυλά μας ώστε να γίνει ένα ζυμάρι. Θα χρειαστεί να προσθέσουμε και λίγο νερό, περίπου ένα σφηνάκι, για να γίνει λεία η ζύμη και να μην τρίβεται. Όταν η ζύμη είναι αρκετά συμπαγής φτιάχνουμε μικρά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαμουλια, καριδατο, καρυδατο, καρυδάτο αργυρώς, καρυδατα βεφας, καρυδατο συνταγη, καρυδατο με αχνη, karidato, κουλουρακια αγρινιου, καρυδατο θερμιδες, καρυδατο γλυκο, καρυδατα με παξιμαδι, στνταγες για νηστισιμα γλυκα

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.