ΚΑΡΙΟΚΕΣ

7 Ιανουαρίου 2011
By

Υλικά

  • 250 γραμμ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 4 ολόφρεσκα αυγά κατά προτίμηση βιολογικά
  • 450 γραμμ. μπισκότα πτι μπερ (ολικής άλεσης)
  • 500 γραμμ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1 ποτήρι νερού (200 γραμμ.) άχνη
  • 3 κ.σ. άγλυκο κακάο
  • 1 φλιτζάνι του ελληνικού καφέ κονιάκ
  • 1 βανίλια
  • 600 γραμμ. λιωμένη κουβερτούρα για την επικάλυψη
Αλέθουμεσε σκόνη τα μπισκότα. Χτυπάμε τα αυγά στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα με την άχνη για 10΄ μέχρι να αφρατέψει και να γίνει κρέμα το μείγμα. Προσθέτουμε λίγη λίγη τη μαργαρίνη, το κακάο, το μπισκότο, το κονιάκ, τη βανίλια και τέλος την ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: COOKmania


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καριοκες απλες

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας