ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖΕΒΑ

3 Νοεμβρίου 2012
By
1 ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΓΡ
100 ΓΡ ΚΑΙΜΑΚΙ Ή ΣΤΑΚΑ
1 ΑΒΓΟ
ΑΛΑΤΙ
ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΙ Ή ΤΗ ΣΤΑΚΑ ΚΑΙ ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ.ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΛΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΓΕΜΙΣΗ.ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΖΑΣΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

Η ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖΕΒΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΊΑΣ.ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ


ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καρατζορτζεβα, καρατζορτζεβα σνιτσελ, karatzortzeva, καρατζορτζεβα συνταγη

Comments are closed.