Καραμελωμένα χοιρινά σουβλάκια

19 Νοεμβρίου 2012
By
Σουβλάκια χοιρινού με γλυκόξινη πικάντικη σάλτσα! 


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
1/2  κιλό χοιρινό φιλέτο
2 κ.σ oystersauce
2 κ.σ σόγια σος
1 κ.γ λιωμένο σκόρδο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ σάλτσα τσίλι ή κέτσαπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αφαιρούμε το λίπος από το χοιρινό και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες. Χτυπούμε τις λωρίδες ώστε να γίνουν πολύ λεπτές.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα το χοιρινό.
  3. Το αφήνουμε για τουλάχιστο 10 λεπτά να μαριναριστεί.
  4. Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα ή προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
  5. Περνάμε κάθε λωρίδα χοιρινού σε ξυλάκια.
  6. Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χειρινο, χοιρινα σουβλακια ακης, xirina souvlakia petretzikis, πως μαριναρουμε χοιρινο σουβλακι πετρατζικης, σουβλακι ψητο, σουβλακια ακησ

Tags:

Comments are closed.

Καραμελωμένα χοιρινά σουβλάκια

19 Νοεμβρίου 2012
By
Σουβλάκια χοιρινού με γλυκόξινη πικάντικη σάλτσα! 


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
1/2  κιλό χοιρινό φιλέτο
2 κ.σ oystersauce
2 κ.σ σόγια σος
1 κ.γ λιωμένο σκόρδο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ σάλτσα τσίλι ή κέτσαπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αφαιρούμε το λίπος από το χοιρινό και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες. Χτυπούμε τις λωρίδες ώστε να γίνουν πολύ λεπτές.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα το χοιρινό.
  3. Το αφήνουμε για τουλάχιστο 10 λεπτά να μαριναριστεί.
  4. Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα ή προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
  5. Περνάμε κάθε λωρίδα χοιρινού σε ξυλάκια.
  6. Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Tags:

Comments are closed.