Καραμελωμένα χοιρινά σουβλάκια

19 Νοεμβρίου 2012
By
Σουβλάκια χοιρινού με γλυκόξινη πικάντικη σάλτσα! 


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
1/2  κιλό χοιρινό φιλέτο
2 κ.σ oystersauce
2 κ.σ σόγια σος
1 κ.γ λιωμένο σκόρδο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ σάλτσα τσίλι ή κέτσαπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αφαιρούμε το λίπος από το χοιρινό και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες. Χτυπούμε τις λωρίδες ώστε να γίνουν πολύ λεπτές.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα το χοιρινό.
  3. Το αφήνουμε για τουλάχιστο 10 λεπτά να μαριναριστεί.
  4. Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα ή προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
  5. Περνάμε κάθε λωρίδα χοιρινού σε ξυλάκια.
  6. Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινα σουβλακια πετρετζικης, σουβλακια μαριναρισμα πετρετζικης, χοιρινα σουβλακια με γλυκοξινη σαλτσα, σουβλακια χοιρινα στο γκριλ βεφα αλεξιαδου, σουβλακια ακησ πετρτζικης, σουβλακι μαλακο χοιρινο, Πώς να γίνουν τα σουβλάκια μαλακά, πετρετζικης χοιρινα σουβλακια, μαριναρισμενο σηκωτι ακη πετρετζικη, μαριναρισμα σουβλακια απο τον ακη, μαριναρισμα σουβλακι ακησ πετρετζικησ, μαριναρισμα για σουβλακια πετρετζικης, μαριναρα για χοιρινα σουβλακια, μαριναρα για σουβλάκια, μαριναρα για σουβλακι πετρετζικη, μαριναδα για χοιρινο γλυκοξυνη, μαριναδα για χοιρινα σουβλακια πετρετζικης, μαριναδα για το χειρινο, γλυκοξυνη μαριναδα για χοιρινο σουβλακι

Tags:

Comments are closed.

Καραμελωμένα χοιρινά σουβλάκια

19 Νοεμβρίου 2012
By
Σουβλάκια χοιρινού με γλυκόξινη πικάντικη σάλτσα! 


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
1/2  κιλό χοιρινό φιλέτο
2 κ.σ oystersauce
2 κ.σ σόγια σος
1 κ.γ λιωμένο σκόρδο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ σάλτσα τσίλι ή κέτσαπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αφαιρούμε το λίπος από το χοιρινό και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες. Χτυπούμε τις λωρίδες ώστε να γίνουν πολύ λεπτές.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα το χοιρινό.
  3. Το αφήνουμε για τουλάχιστο 10 λεπτά να μαριναριστεί.
  4. Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα ή προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
  5. Περνάμε κάθε λωρίδα χοιρινού σε ξυλάκια.
  6. Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναδα για μαλακα σουβλακια, σουβλακια μαλακα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading