Καραμελωμένα χοιρινά σουβλάκια

19 Νοεμβρίου 2012
By
Σουβλάκια χοιρινού με γλυκόξινη πικάντικη σάλτσα! 


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
1/2  κιλό χοιρινό φιλέτο
2 κ.σ oystersauce
2 κ.σ σόγια σος
1 κ.γ λιωμένο σκόρδο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ σάλτσα τσίλι ή κέτσαπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αφαιρούμε το λίπος από το χοιρινό και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες. Χτυπούμε τις λωρίδες ώστε να γίνουν πολύ λεπτές.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα το χοιρινό.
  3. Το αφήνουμε για τουλάχιστο 10 λεπτά να μαριναριστεί.
  4. Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα ή προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
  5. Περνάμε κάθε λωρίδα χοιρινού σε ξυλάκια.
  6. Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χοιρινα σουβλακια πετρετζικης, σουβλακια μαριναρισμα πετρετζικης, μαριναρισμενο σηκωτι ακη πετρετζικη, Πώς να γίνουν τα σουβλάκια μαλακά, σουβλακι μαλακο χοιρινο, σουβλακια ακησ πετρτζικης, σουβλακια χοιρινα στο γκριλ βεφα αλεξιαδου, το πιο μαλακό σουβλάκι, χοιρινα σουβλακια με γλυκοξινη σαλτσα, μαριναρισμα σουβλακια απο τον ακη, μαριναρισμα σουβλακι ακησ πετρετζικησ, καραμελωμενα φιλετακια, μαλακα χοιρινά σουβλάκια, μαριναδα για το χειρινο, μαριναδα για χοιρινα σουβλακια πετρετζικης, μαριναδα για χοιρινο γλυκοξυνη, μαριναρα για σουβλακι πετρετζικη, μαριναρα για χοιρινα σουβλακια, μαριναρισμα για σουβλακια πετρετζικης, γλυκοξυνη μαριναδα για χοιρινο σουβλακι

Tags:

Comments are closed.

Καραμελωμένα χοιρινά σουβλάκια

19 Νοεμβρίου 2012
By
Σουβλάκια χοιρινού με γλυκόξινη πικάντικη σάλτσα! 


ΥΛΙΚΑ (4 άτομα)
1/2  κιλό χοιρινό φιλέτο
2 κ.σ oystersauce
2 κ.σ σόγια σος
1 κ.γ λιωμένο σκόρδο
1 κ.γ ζάχαρη
1 κ.γ σάλτσα τσίλι ή κέτσαπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Αφαιρούμε το λίπος από το χοιρινό και το κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες. Χτυπούμε τις λωρίδες ώστε να γίνουν πολύ λεπτές.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και ρίχνουμε μέσα το χοιρινό.
  3. Το αφήνουμε για τουλάχιστο 10 λεπτά να μαριναριστεί.
  4. Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα ή προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
  5. Περνάμε κάθε λωρίδα χοιρινού σε ξυλάκια.
  6. Ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαριναδα για μαλακα σουβλακια, σαλατα με τονο, σουβλακια μαλακα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading