Καραμέλα σπιτική με άρωμα βουτύρου!!!

23 Σεπτεμβρίου 2012
By

Είχα ακούσει πολλές φορές να φτιάχνουν σπιτική καραμέλα και η αλήθεια είναι ότι μου φαινόταν βουνό. Την τελευταία φορά μια φίλη μου την έφτιαξε βράζοντας ζαχαρούχο γάλα στη χύτρα επί δύο ώρες (το κουτί πρέπει να είναι κλειστό και να είναι σκεπασμένο με νερό). Αυτό μου φάνηκε ακόμα πιο βουνό και πολύ προκάτ. Μια και αγαπάω τα χειροποίητα και παραδοσιακά είπα να βάλω τα δυνατά μου και να φτιάξω μια νόστιμη καραμέλα η οποία είναι τέλεια για γέμιση και επάλειψη, ακόμα και για να την πιεις.


Λίστα για ψώνια
150γρ. ζάχαρη λευκή 
100γρ. ζάχαρη καστανή 
50γρ. νερό
90γρ. βούτυρο
μία πρέζα αλάτι
200ml κρέμα γάλακτος

...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πως φτιαχνω καραμελα, ζαχαρουχο γαλα, γλυκα με αμυγδαλοπαστα, φτιαχνω καραμελες, πως φτιαχνουμε καραμελα, σπιτικη καραμελα, πωσ γινεται το ζαχαρουχο γαλα καραμελα, πως φτιαχνουμε σιροπι καραμελας, πως να φτιαξω καραμελες, πως να φτιάξω καραμέλα, σπιτικες καραμελες, πως φτιαχνω καραμελες, σιροπι καραμελας με ζαχαρουχο, φτιαχνω καραμελα, σιροπι καραμελας αργυρω, πως φτιαχνω καραμελα με ζαχαρουχο, καραμελα, πως να φτιαξω σιροπι καραμελας, σαλτσα καραμελας αργυρω, σαλτσα καραμελα με ζαχαρουχο, πως φτιαχνω κρεμα καραμελα, καραμελα πως φτιαχνω

Tags: , ,

Comments are closed.