Καππαρόκουμπα Σαντορίνης

21 Δεκεμβρίου 2012
By

Υλικά

  • 3 κ.σ.  ελαιόλαδο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 μέτριο κρεμμύδι, χοντροκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • ½ φλιτζ. λιαστές ντομάτες, μουλιασμένες σε λίγο ζεστό νερό
  • ½ φλιτζ. τριμμένες φρέσκες ντομάτες, ή περισσότερες, ανάλογα με την προτίμηση
  • 2-4 κ.σ. κάππαρη, ξεπλυμένη και στραγγισμένη ή λιαστή κάππαρη μουλιασμένη σε νερό
  • 3 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί ή από παλαιωμένο ασύρτικο Σαντορίνης

Παρασκευή

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια ή το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν και να χρυσίσουν ελαφρά. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΝΗΣΤΕΙΑ


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.