Καππαρόκουµπα Σαντορίνης στιφάδο µε κρεµµυδάκια

7 Αυγούστου 2015
By
Καππαρόκουµπα Σαντορίνης στιφάδο µε κρεµµυδάκια Οταν έχω φάβα Σαντορίνης (500 γρ.) ή από τη Σχοινούσα, τη µαγειρεύω µε λίγο νερό, όσο να τη σκεπάζει, µέχρι να παραβράσει. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι, λίγο έ.π. ελαιόλαδο και στο τελείωµα κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο και σερβίρω. Ετσι, απλώς τη λατρεύω. Οταν η φάβα δεν είναι η καλύτερη, τότε ψήνω στη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας