Κανταΐφι με καρύδια

22 Απριλίου 2012
By

Υλικά...
Για το κανταΐφι: 500 γρ. κανταΐφι, 300 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα, 250 γρ. βούτυρο πρόβειο, 1 κουταλάκι γλυκού κανέλα. Για το σιρόπι: 700 γρ. ζάχαρη, 350 γρ. νερό, 1 κουταλάκι γλυκού χυμός λεμονιού. 






Εκτέλεση… 
Σε ένα πιάτο βάζουμε μια χούφτα κανταΐφι. Το ανοίγουμε βάζουμε λίγο καρύδι ανακατεμένο με κανέλα και το τυλίγουμε σε ρολό. Το τοποθετούμε στο ταψί. Συνεχίζουμε φτιάχνοντας ρολά και όταν τελειώσει το κανταΐφι περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο όλα τα ρολά και ψήνουμε στους 150˚C για 30-35’. Αν χρειαστεί ψήνουμε παραπάνω έως ότου ροδίσει. Για το σιρόπι: Βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι για 5-6’. Περιχύνουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καταιφακια αργυρω, κανταϊφάκια με καρυδι, φλογερες με καταιφι, καταιφακια

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.