Κανελόνια με κιμά

11 Ιουνίου 2009
By

Υλικά:

  • ένα κουτί κανελόνια (500gr)
  • μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • μία ώριμη ντομάτα
  • έναν κύβο ζωμό κρέατος ή μια κουτ. της σούπας
  • μια κουτ. της σούπας τοματοπελτέ
  • μισό ποτήρι νερό
  • ένα κρεμμύδι μέτριο
  • μισό φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 100 gr κεφαλογραβιέρα Μυτιλήνης
  • 100-150 gr reggato
  • ένα φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • λίγο μαϊντανό
  • ελάχιστο μπαχάρι
  • αλάτι, κόκκινο γλυκό πιπέρι, βασιλικό (από μια πρέζα, ξέρετε)
  • 300 gr gouda

Εκτέλεση:
  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι, τσιγαρίζουμε τον κιμά.
  • Όταν τσιγαριστεί ο κιμάς, ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φρυγανιά και τα τυριά.
  • Ανακατεύουμε και περιμένουμε να γίνει ο κιμάς σε μέτρια φωτιά για να φύγει όλο το νερό.
  • ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Maritsa's συνταγές


GD Star Rating
loading...

Comments are closed.