Κανελόνια με κιμά και κρέμα

29 Αυγούστου 2010
By
Υλικά 24 κανελόνια
  • 2 φλ. απλή σάλτσα ντομάτας
  • Για τη γέμιση
  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος δύο φορές περασμένο
  • 4 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα
  • 1/2 ξύλο κανέλας
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • ¼ φλ. τσαγιού κονιάκ
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι
  • 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 αυγά χτυπημένα
Για την κρέμα:
  • 1 λίτρο ζεστό γάλα
  • 100 γραμμ βούτυρο
  • 100 γραμμ. αλεύρι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
Εκτέλεση: Στο ελαιόλαδο ροδίζουμε τον κιμά για 7΄-8΄ ν’ αλλάξει χρώμα καλά. Προσθέτουμε σκόρδο, κρεμμύδι και τα μυρωδικά. Αφήνουμε να ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Fagopoti


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κανελονια με κιμα και κρεμα

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας