Καλοκαιρινά γεμιστά κατσαρόλας – τα τρυφερά!

22 Ιουνίου 2012
By
gemista katsarolas

Ξεκινήστε από το τέλος την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Από τις φωτογραφίες της μελιτζάνας και της πιπεριάς ανοιγμένες στη μέση. Παρατηρήστε πόσο βελούδινο, μελωμένο και ζουμερό δείχνει το ρύζι. Παρατηρήστε πόσο τρυφερή δείχνει η σάρκα της μελιτζάνας, πόσο φουσκωμένη είναι η τομάτα και η πιπεριά. Αυτό το αποτέλεσμα δεν βγαίνει εύκολα σε γεμιστά φούρνου. Σε γεμιστά κατσαρόλας όμως γίνεται μέσα σε 40 μόλις λεπτά.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.