Καλιτσούνια Στειακά ανεβατά

13 Νοεμβρίου 2010
By
Για τη ζύμη χρειαζόμαστε
• 3 κιλά αλεύρι.
• 3 ποτήρια Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.
• 4 αυγά
• 3 ποτήρια ζάχαρη.
• 6 κουταλιές της σούπας μαγιά μπύρας (ή προζύμι).
• 1 ½ ποτήρι νερό.

Για τη γέμιση χρειαζόμαστε:
• 2 κιλά μυζήθρα (τριμμένη)
• 1 κιλό ζάχαρη
• 1 κουταλιά της σούπας μέλι
• Λίγη κανέλα

Εκτέλεση σε δέκα βήματα:

1.Διαλύομε τη μαγιά σε 1 ½ ποτήρι χλιαρό νερό.

2.Προσθέτομε λίγο αλεύρι να γίνει πηχτός χυλός και αφήνομε το προζύμι να ανέβει. 3.Προσθέτομε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα αυγά και το αφήνουμε να ανέβει.

4.Την τρίτη φορά προσθέτουμε και τα χτυπημένα αυγά, τα ζυμώνομε όλα μαζί και αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει.

5.Για την γέμιση ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.

6.Ανοίγουμε λεπτό φύλλο σε μέγεθος μικρού πιάτου.

7.Στη μέση κάθε φύλλου βάζουμε μια κουταλιά από ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Lavender & Vegera- Zaros


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καλτσουνια με προζυμι, καλιτσουνια ανεβατα, ανεβατα τυροπιτακια, καλτσουνια ανεβατα, Ανεβατα Καλιτσουνια, καλιτσουνια ανεβατα παρλιαρος, καλιτσουνια ανεβατα με προζυμι, ανεβατα καλτσουνια, καλτσουνια ανεβατα με προζυμι, καλτσουνια ανεβατα παρλιαρος, ανεβατα καλιτσουνια με προζυμι, ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ, καλιτσούνια ανεβατα με μαγια μπυρας, καλιτσουνια με προζυμι, stiaka kalitsounia, καλυτσουνια στειακα, καλιτσουνια Παρλιαρος, συνταγη για ανεβατα καλιτσουνια, ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ, φούρνος αθηνα καλιτσουνια ανεβατα, τυροπιτακια ανεβατα, σχεδια για καλιτσουνια, καλιτσουνια σχεδια, σχεδια για ανεβατο, συνταγη καλτσουνια ανεβατα, συνταγή για καλιτσούνια με προζύμι, συνταγη για καλιτσουνια ανεβατα με προζυμι, καλτσουνια ανεβατα σχεδια, Συνταγη για ανεβατα καλτσουνια τουρλωτης, καλτσουνια με κρεμα, στελιος παρλιαρος συνταγες anevata, ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ ΣΤΕΙΑΚΑ, ανεβατακαλτσουνια, kalitsounia anebata, kalitsounia me prozymi, kalitsoynia stiaka, kallitsounia anevata, anebata akhw, youtube ανεβατα, youtube καλιτσουνια ανεβατα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading