Καλαμαράκια τηγανιτά

12 Νοεμβρίου 2012
By
Ένας από τους ωραιότερους μεζέδες, που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.Φτιαγμένα με αυτόν τον τρόπο, γίνονται μαλακά και τραγανά, ενώ το ούζο τους χαρίζει το άρωμα του γλυκάνισου.Βεβαίως γίνονται το ίδιο νόστιμα και χωρίς το ούζο.   Καλαμαράκια τηγανιτάΥλικά •    1 κιλό καλαμαράκια φρέσκα ή κατεψυγμένα•    ½ ποτήρι κρασιού ούζο•    1 λεμόνι (το χυμό του)•    ½ ποτήρι κρασιού νερό•    αλεύρι•

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καλαμαρακια τηγανητα ακης πετρετζικης, τηγανιτα καλαμαρακια ακης, καλαμαρακια τηγανητα ακης, καλαμαράκια τηγανιτά πετρετζίκης, ακης πετρετζικης καλαμαρακια τηγανητα, καλαμαρακια πετρετζικης, τηγανιτα καλαμαρακια πετρετζικης

Tags: ,

Comments are closed.