Καθαρισμός μούχλας!

20 Ιανουαρίου 2012
By


Μούχλα μπορεί να πιάσει σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Πως την αντιμετωπίζουμε:
- μισό λίτρο άσπρο ξύδι
- 2 κουταλιές σούπας χονδρό αλάτι
- 3 κουταλιές σούπας σόδα - μαγειρική ( διττανθρακική )
Ανακατεύουμε και βάζουμε αρκετό από το μείγμα σ' ένα σφουγγάρι και βάζουμε πάνω  από τα σημεία που έχουν μούχλα. Βάλτε γενναιόδωρη δόση. Αφήνουμε να δράσει το μείγμα για 10-15 λεπτά και μετά ρίχνουμε κρύο νερό και βουρτσίζουμε.
Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε. Όμως ποτέ μη το κάνετε αν έχει δυνατό ήλιο, γιατί θα εξατμιστεί γρήγορα το μείγμα και δεν θα γίνει σωστά η δουλειά.

από  :
      http://leimwnas.blogspot.com/2012/01/blog-post_19.html

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καθαρισμος μουχλας, καθάρισμα μούχλασ, μουχλα καθαρισμα, μουχλα στα πιατα, μουχλα καθαρισμος, καθαρισμος μουχλας με φυσικο τροπο, τροποι καθαρισματος φουρνου, μουχλα σε πιατα, μουχλα, τροπους καθαρισματος, φαγητο μουχλα, καθαρισμα φουρνου, μουχλα σε πιατα με φαγητο, Τροπος καθαρισμου της μουχλας, Τροποι για το καθαρισμα της μουχλας, φυσικο καθαριστικο για την μουχλα, φυσικος τροπος για μουχλα, μουχλας, μουχλα φυσικος τροπος καθαρισμου, μουχλα φαγητο, μουχλα τροπος καθαρισματος, μουχλα τροποι καθαρισμου, katharisma mouxlas, καθαρισμοσ της μουχλας, καθαρισμος μουχλα, καθαρισμο τισ μουχλας με φυσικο τροπο, καθάρισμα μούχλας με φυσικό τροπο, ψυγειο μουχλα

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading