Καθαρισμός μούχλας!

20 Ιανουαρίου 2012
By


Μούχλα μπορεί να πιάσει σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Πως την αντιμετωπίζουμε:
- μισό λίτρο άσπρο ξύδι
- 2 κουταλιές σούπας χονδρό αλάτι
- 3 κουταλιές σούπας σόδα - μαγειρική ( διττανθρακική )
Ανακατεύουμε και βάζουμε αρκετό από το μείγμα σ' ένα σφουγγάρι και βάζουμε πάνω  από τα σημεία που έχουν μούχλα. Βάλτε γενναιόδωρη δόση. Αφήνουμε να δράσει το μείγμα για 10-15 λεπτά και μετά ρίχνουμε κρύο νερό και βουρτσίζουμε.
Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε. Όμως ποτέ μη το κάνετε αν έχει δυνατό ήλιο, γιατί θα εξατμιστεί γρήγορα το μείγμα και δεν θα γίνει σωστά η δουλειά.

από  :
      http://leimwnas.blogspot.com/2012/01/blog-post_19.html

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καθαρισμος μουχλας, καθάρισμα μούχλασ, μουχλα καθαρισμα, μουχλα στα πιατα, μουχλα καθαρισμος, καθαρισμος μουχλας με φυσικο τροπο, μουχλα σε πιατα, μουχλα, τροποι καθαρισματος φουρνου, τροπους καθαρισματος, φαγητο μουχλα, Τροπος καθαρισμου της μουχλας, συνταγες καθαρισμου με ξυδι, Τροποι για το καθαρισμα της μουχλας, μουχλα σε πιατα με φαγητο, φυσικος τροπος για μουχλα, φυσικο καθαριστικο για την μουχλα, πως καθαριζεται η μουχλα στο ψυγειο, μουχλας, μουχλα φαγητο, sidages katharizmou g tn mouxla, καθάρισμα μούχλας με φυσικό τροπο, καθαρισμο τισ μουχλας με φυσικο τροπο, καθαρισμος μουχλα, καθαρισμος μουχλας με φυσικους τροπους, καθαρισμοσ της μουχλας, katharisma mouxlas, μουχλα τροποι καθαρισμου, μουχλα τροπος καθαρισματος, ψυγειο μουχλα

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading