Καβουρομακαρονάδα

27 Νοεμβρίου 2012
By
Μια λίγο ασυνήθιστη αλλά νοστιμότατη μακαρονάδα θαλασσινών, εντυπωσιακή και γεμάτη χρώμα. Ένα πανεύκολο, γρήγορο, ελαφρύ νηστίσιμο πιάτο.
Μην το συνδέσετε με το καλοκαίρι, διότι είναι πολύ εύκολο να βρούμε, καβουρόψιχα όλες τις εποχές.
Αν χρησιμοποιήσουμε ολόκληρα καβούρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, η ετοιμασία της καβουρόψιχας μπορεί να γίνει από την προηγουμένη. Υπάρχει όμως και η καβουρόψιχα σε κονσέρβα που τη χρησιμοποιούσαμε παλιότερα για καβουροσαλάτα. Τώρα οι εποχές άλλαξαν και είναι προτιμότερο να φτιάξουμε ένα χορταστικό πιάτο για όλη την οικογένεια.
Τα υπόλοιπα υλικά που χρειαζόμαστε υπάρχουν σε κάθε σπίτι.
Δοκιμάστε τη!



Διαβάστε περισσότερα »

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καβουρομακαρονάδα λαζαρου, καβουρομακαρονάδα συνταγη, καβουρομακαρονάδα, καβουρομακαρονάδα συνταγες, συνταγη καβουρομακαροναδα, καβουρια συνταγη λαζαρου, καβουρομακαρονάδα συνταγη παρλιαρος, πωσ τρωμε τα καβουρια, σπιτικος knor, πως τρωμε καβουρια, συνταγεσ μαγειρικησ καβουρομακαροναδα, καβουρομακαροναδα λαζαρου συνταγη, καβουρομακαροναδα απομιμηση συνταγη, καβουρια συνταγεσ μαγειρικησ, ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ, kavoyria apomimisi, kavouromakaronada lazarou

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading