Κέτσαπ!

16 Απριλίου 2012
By

Παραδοσιακά η κέτσαπ γίνεται από πολύ ώριμες τομάτες, όταν αυτές υπάρχουν σε αφθονία και ενδεχομένως κινδυνεύουν να χαλάσουν. Εγώ επειδή δεν έχω τομάτες, έφτιαξα την κέτσαπ με τοματοπελτέ έτοιμο. Φυσικά, αν έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε τον χειροποίητο πελτέ. Η συνταγή προσεγγίζει την “κλασσική” γεύση της κέτσαπ, ενώ είναι εντελώς DIY. Πειραματιστείτε, προσαρμόστε την στα γούστα σας, επαναπροσδιορίστε την κέτσαπ! Κέτσαπ δεν φτιάχνει μόνο η Κραφτ και η Γιουνιλέβερ.. Have fun:)

1 κούπα τοματοπελτές

2 κούπες νερό

1 σκ. σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι

1 κλωνάρι σέλινο

¼ κούπας κόκκινο ξύδι

2 κ.σ. ζάχαρη καστανή

2 κ.σ. λάδι

1 κ.σ. μελάσα

1 κ.γ. αλάτι

...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες με μελάσα, κετσαπ συνταγη, παρασκευη κετσαπ, φτιαχνω κετσαπ, συνταγή για κετσαπ, ντοματα μπελτε, ΣΥΝΤΑΓΕΣ κετσαπ, παρασκευικετσταπ, συνταγη παρασκευη κέτσαπ, syntagh gia teleio mpelte ντοματα, πιπερια φλωρινης πως γινεται κονσερβα, κετσαπ βεφα, παρασκευει κετσαπ, παρασκευη ετσαπ, συνταγη βεφας για κετσαπ, συνταγες με κετσαπ, συνταγή για παρασκευή κέτσαπ, παρασκευη τοματοπελτε, το πιο νοστιμο κετσαπ, φτιαξε τοματοπελτε, πως να φτιαξω κετσαπ γρηγορα με τοματοπελτε

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading