Κέτσαπ!

16 Απριλίου 2012
By

Παραδοσιακά η κέτσαπ γίνεται από πολύ ώριμες τομάτες, όταν αυτές υπάρχουν σε αφθονία και ενδεχομένως κινδυνεύουν να χαλάσουν. Εγώ επειδή δεν έχω τομάτες, έφτιαξα την κέτσαπ με τοματοπελτέ έτοιμο. Φυσικά, αν έχετε τη δυνατότητα, προτιμήστε τον χειροποίητο πελτέ. Η συνταγή προσεγγίζει την “κλασσική” γεύση της κέτσαπ, ενώ είναι εντελώς DIY. Πειραματιστείτε, προσαρμόστε την στα γούστα σας, επαναπροσδιορίστε την κέτσαπ! Κέτσαπ δεν φτιάχνει μόνο η Κραφτ και η Γιουνιλέβερ.. Have fun:)

1 κούπα τοματοπελτές

2 κούπες νερό

1 σκ. σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι

1 κλωνάρι σέλινο

¼ κούπας κόκκινο ξύδι

2 κ.σ. ζάχαρη καστανή

2 κ.σ. λάδι

1 κ.σ. μελάσα

1 κ.γ. αλάτι

...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες με μελάσα, κετσαπ συνταγη, φτιαχνω κετσαπ, παρασκευη κετσαπ, συνταγή για κετσαπ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ κετσαπ, ντοματα μπελτε, παρασκευικετσταπ, πιπερια φλωρινης πως γινεται κονσερβα, παρασκευει κετσαπ, συνταγη παρασκευη κέτσαπ, φτιαξε τοματοπελτε, το πιο νοστιμο κετσαπ, συνταγή για παρασκευή κέτσαπ, παρασκευη τοματοπελτε, συνταγες με κετσαπ, παρασκευη ετσαπ

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading