Κέικ χωρίς αλεύρι και χωρίς μίξερ

4 Σεπτεμβρίου 2012
By

Αυτό το κέικ ανήκει στην κατηγορία των φοντάν που είναι συμπαγή και δεν φουσκώνουν.

Διαδικασία Βάζουμε το βούτυρο, την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί, δηλαδή σε ένα μεγάλο ανοιξείδωτο μπολ που στερεώνουμε πάνω σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό που βράζει (το νερό δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το μπολ). Ανακατεύουμε με μια κουτάλα μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Αποσύρουμε από το μπεν μαρί.

 

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με έναν αυγοδάρτη τα αυγά, ώστε να αφρατέψουν ελαφρώς. Αδειάζουμε στα χτυπημένα αυγά το μείγμα του ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ συμπαγες, chefonair gr κέικ χωρίς αλέυρι, kouvertoura syntages mageirikis, γλυκο κεικ, παρλιαρος κεικ χορισ αλεβρι, συμπαγες κεικ σοκολατας

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading