Κέικ χωρίς αλεύρι αλλά με γεύση – A flourless, yet tasteful cake

13 Δεκεμβρίου 2011
By
Άλλο ένα κέικ!!!!! Την λόξα που έχω να μην πετάω τίποτα πρέπει να την έχετε καταλάβει... Στην τροφοθήκη είχαν ξεμείνει πολλά μπισκότα μιράντα, καθώς η Χαρά δεν τα τρώει πια. Έπρεπε κάτι να τα κάνω. Και τα μιράντα πήραν την θέση του αλευριού στο κεϊκάκι μου. Έγινε ένα πολύ νόστιμο και μυρωδάτο κέικ. Δοκιμάστε το !!!


Υλικά:
3 αυγά
200γρ ζάχαρη
250γρ μπισκότα μιράντα
150γρ βούτυρο
1κσ μπέικιν
105γρ πραλίνα φουντουκιού
(100γρ φουντούκια, 50γρ ζάχαρη κρυσταλλική)
100γρ κουβερτούρα


Εκτέλεση:
Χτυπάω στο μίξερ την ζάχαρη με το βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτω, χτυπώντας, ένα ένα τα αυγά. Στο μπλέντερ κάνω σκόνη τα μπισκότα και μέσα στην σκόνη ρίχνω και το μπέικιν. Με μια μαρίζ ρίχνω και ανακατεύω την σκόνη από τα μπισκότα στο μείγμα από τα αυγά την ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Για την πραλίνα φουντουκιού οδηγίες θα βρείτε στην τούρτα Ωδή στο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τι θα φάμε σήμερα ; What are we going to eat?


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ΓΛΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας