Κέικ νηστήσιμο

4 Φεβρουαρίου 2011
By

Υλικά:

* 3,5 φλυτζάνια αλεύρι
* 1,5 φλυτζάνι ζάχαρη
* 3/4 του φλυτζανιού σπορέλαιο
* 1/2 φλυτζάνι σταφίδες ξανθές
* 1/2 φλυτζάνι καρύδια
* 1/2 φλυτζάνι κονιάκ
* 1/2 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι
* 1 κουταλάκι κανέλα
* 1 κουταλάκι γαρύφαλλο
* 1 κουταλάκι σόδα
* 1 κουταλάκι μπέικιν
* ξύσμα 1,5 πορτοκαλιού


Εκτέλεση:

Χτυπάμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το σπορέλαιο, το κονιάκ, το χυμό πορτοκάλι, το ξύσμα πορτοκαλιού, το μπέικιν και τη σόδα στο μίξερ μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη.

Προσθέτουμε στη ζύμη τις σταφίδες και τα καρύδια (που έχουμε χτυπήσει στο multi για να είναι ψιλοκομμένα) και ανακατεύουμε καλά.

Ψήνουμε σε ταψί στους 200 βαθμούς για 30 με 35 λεπτά. (έχουμε προθερμάνει το φούρνο για 5 λεπτά)



.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Greek Chef - Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

keiknhsthsimo, κεικνηστησιμο, keiknhstyshmaparliaroy, κέικ νηστήσιμο παρλιάρος, κεικ νηστισιμο με σοδα και μπεικιν

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading