Κέικ με ελαιόλαδο, καρύδι και κανέλλα

13 Ιανουαρίου 2012
By
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη καστανή -
  • 3 αυγά -
  • ¾ φλ. τσαγιού καλό ελαιόλαδο -
  • 230 γρ. τριμμένο καρύδι -
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλλα σκόνη -
  • 1 κουτ. σούπας ξύσμα πορτοκαλιού -
  • 1 ½ φλ. τσαγιού γάλα -
  • 2 ½ φλ. τσαγιού φαριν-απ -
Χτυπώ στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά πολύ καλά. Προσθέτω το ελαιόλαδο, το καρύδι, την κανέλλα, το ξύσμα, το γάλα και τέλος, λίγο-λίγο το αλεύρι χτυπώντας συνεχώς. Βουτυρώνω μια αντικολλητική φόρμα για κέικ, ρίχνω το μίγμα και ψήνω σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Άρωμα Δάφνης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ με λαδι αργυρω, κεικ με καρυδια αργυρω, κεικ λαδιου αργυρω, κεικ με ελαιολαδο αργυρω, κεικ χωρις βιταμ, κεικ με λαδι χωρις αυγα, κεικ λαδιου χωρις αυγα, ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΠΑΝΟΦΙ, κεικ με καρυδια και λαδι, κεικ λαδι, λαδι στο κεικ, κεικ μελαδι, συνταγες με λαδι γλυκά, βιταμ κεικ, κεικ με καρυδια και κανελα με λαδι, κεικ με αγνο βουτυρο, κεικ καροτου ελαιολαδο, γλυκα με λαδι, ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ ΜΕ ΛΑΔΙ, φαριν οπ κουλουρακια χωρις αυγα

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας