Κέικ με ελαιόλαδο, καρύδι και κανέλλα

13 Ιανουαρίου 2012
By
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη καστανή -
  • 3 αυγά -
  • ¾ φλ. τσαγιού καλό ελαιόλαδο -
  • 230 γρ. τριμμένο καρύδι -
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλλα σκόνη -
  • 1 κουτ. σούπας ξύσμα πορτοκαλιού -
  • 1 ½ φλ. τσαγιού γάλα -
  • 2 ½ φλ. τσαγιού φαριν-απ -
Χτυπώ στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά πολύ καλά. Προσθέτω το ελαιόλαδο, το καρύδι, την κανέλλα, το ξύσμα, το γάλα και τέλος, λίγο-λίγο το αλεύρι χτυπώντας συνεχώς. Βουτυρώνω μια αντικολλητική φόρμα για κέικ, ρίχνω το μίγμα και ψήνω σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Άρωμα Δάφνης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ με λαδι αργυρω, κεικ με καρυδια αργυρω, κεικ λαδιου αργυρω, κεικ με ελαιολαδο αργυρω, κεικ χωρις βιταμ, κεικ με λαδι χωρις αυγα, κεικ λαδιου χωρις αυγα, ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΠΑΝΟΦΙ

Tags: , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας