Κέικ με αλεύρι ντίγκελ – Κέικ χωρίς γλουτένη

20 Μαΐου 2011
By
Παραλλαγή συνταγής παραδοσιακού κέικ. Η αρχική συνταγή είναι από το σακουλάκι της κόκκινης φαρίνας Γιώτης με τίτλο «κέικ παραδοσιακό».

Κέικ χωρίς γλουτένη

Υλικά
  • 1 σακούλα φαρίνα Γιώτης (εγώ έβαλα περίπου 1,5 κιλό αλεύρι ντίγκελ)
  • 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο (250 γρ.) ή μαργαρίνη (έβαλα φυτικό)
  • 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη (440 γρ.)
  • 4-5 αυγά
  • 1 1/4 φλιτζ. τσαγιού γάλα (260 κ.εκ.) (εγώ έβαλα κατσικίσιο γάλα γιατί έχουμε αλλεργία και στο γάλα αγελάδος.)
  • βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση Χτυπάτε το βούτυρο, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αυγά. Συνεχίζεται το χτύπημα για  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: netlife.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ με αλευρι ντινκελ, κεικ με αλευρι ζεας, συνταγες με ντινκελ, αλευρι ντινκελ συνταγες, κεικ με ντινκελ, κεικ χωρις γλουτενη, τσουρεκι με αλευρι ζεας, κεικ ζεας, κουλουρακια χωρισ γλουτενη, κουλουρακια με αλευρι ντινκελ, βασιλοπιτα χωρις γλουτενη, συνταγη για κεικ με αλευρι ντινκελ, κουλουράκια πασχαλινά χωρις γλουτένη, κριτσινια με αλευρι ζεας, κουλουρακια με αλευρι ζεα, φαρινα χωρις γλουτενη, κεικ με αλευρι ζεα, κεικ αλευρι ζεασ, κεικ χωρις γλουτενη με ντινκελ, σταφιδοψωμο με αλευρι ζεας, συνταγη για κεικ με αλευρι ζεας, βασιλόπιτα με αλεύρι ζέας, μελομακαρονα με αλευρι ζεας, αλευρι ζεα συνταγεσ, βασιλοπιτα με ζεα, ΑΛΕΥΡΙ ΝΤΙΝΚΕΛ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ, συνταγες χωρις γλουτενη γαλα κ αυγα, ντινκελ, σταφιδοψωμο με ζεα, κριτσινια με αλευρι ντινκελ, κριτσινια συνταγη ζεας, ΜΕΖΕΑ, ψωμι ντινκελ με τα, μελομακαρονα με αλευρι ντινκελ χωρις ζαχαρι, μελομακαρονα με ζεα, συνταγη κριτσινια ζεας, μπισκοτα ζεας, μπισκοτα με ζεα, ντινκελ συνταγες, συνταγες για γλυκα με αλευρι ζεας

Tags: ,

One Response to Κέικ με αλεύρι ντίγκελ – Κέικ χωρίς γλουτένη

  1. Xara on 30 Δεκεμβρίου 2013 at 2:55 μμ

    το αλεύρι ντιγκελ έχει γλουτενη αν και πολύ λιγότερη από τα άλλα.Απαγορεύετε για τα άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη και κάνουν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Δεν πρέπει να το αποκαλούμε αλεύρι χωρίς γλουτένη, αλλά αλεύρι με λιγότερη γλουτένη. Ακόμα και η λίγη γλουτένη μπορεί να κάνει κακό σε ένα άτομο με κοιλιοκάκη. Θα σας παρακαλούσα να αλλάξετε τον τίτλο σας σε κέικ με λιγότερη γλουτένη. αν θέλετε μπορείτε να ενημερωθείτε στην Ομοσπονδία αρτοποιών Ελλάδος. Ευχαριστώ

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading