Κέικ με αλεύρι ντίγκελ – Κέικ χωρίς γλουτένη

20 Μαΐου 2011
By
Παραλλαγή συνταγής παραδοσιακού κέικ. Η αρχική συνταγή είναι από το σακουλάκι της κόκκινης φαρίνας Γιώτης με τίτλο «κέικ παραδοσιακό».

Κέικ χωρίς γλουτένη

Υλικά
  • 1 σακούλα φαρίνα Γιώτης (εγώ έβαλα περίπου 1,5 κιλό αλεύρι ντίγκελ)
  • 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο (250 γρ.) ή μαργαρίνη (έβαλα φυτικό)
  • 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη (440 γρ.)
  • 4-5 αυγά
  • 1 1/4 φλιτζ. τσαγιού γάλα (260 κ.εκ.) (εγώ έβαλα κατσικίσιο γάλα γιατί έχουμε αλλεργία και στο γάλα αγελάδος.)
  • βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση Χτυπάτε το βούτυρο, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αυγά. Συνεχίζεται το χτύπημα για  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: netlife.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ με αλευρι ντινκελ, κεικ με αλευρι ζεας, συνταγες με ντινκελ, αλευρι ντινκελ συνταγες, κεικ με ντινκελ, κεικ χωρις γλουτενη, τσουρεκι με αλευρι ζεας, κεικ ζεας, κουλουρακια με αλευρι ντινκελ, κουλουρακια χωρισ γλουτενη, μπισκοτα με ντινκελ, βασιλοπιτα χωρις γλουτενη, συνταγη για κεικ με αλευρι ντινκελ, μελομακαρονα χωρις γλουτενη, ΚΕΙΚ ΜΕ ΖΕΑΣ, κεικ αλευρι ζεασ, αλευρι γιωτης, συνταγες για κεικ με αλευρι ζεας, γλυκα με αλευρι ντινκελ, κεικ με αλευρι ζεα, συνταγη για κεικ μα αλευρι ζεας, κεικ χωρις γλουτενη με ντινκελ, κουλουρακια με αλευρι ζεα, συνταγη κεικ με αλευρι ζεας, κουλουρακια πασχαλινα με αλευρι ζεασ, μελομακαρονα με αλευρι χωρις γλουτενη, κουλουρακια αφρατα με ζεας, κουλουράκια πασχαλινά χωρις γλουτένη, σταφιδοψωμο με αλευρι ζεας, τσουρεκια ντινκελ, συνταγη για κεικ με αλευρι ζεας, φαρινα χωρις γλουτενη, συνταγες κεικ με αλευρι ζεας, συνταγη ντινκελ, κριτσινια με αλευρι ζεας, ΑΛΕΥΡΙ ΝΤΙΝΚΕΛ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ, συνταγη κεικ με αλευρι ντινκελ, κουλουρακια πορτοκαλιου με φαρινα, νηστισιμα με αλευρι ντιγκελ, συνταγες γλυκων με ζεας

Tags: ,

One Response to Κέικ με αλεύρι ντίγκελ – Κέικ χωρίς γλουτένη

  1. Xara on 30 Δεκεμβρίου 2013 at 2:55 μμ

    το αλεύρι ντιγκελ έχει γλουτενη αν και πολύ λιγότερη από τα άλλα.Απαγορεύετε για τα άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη και κάνουν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Δεν πρέπει να το αποκαλούμε αλεύρι χωρίς γλουτένη, αλλά αλεύρι με λιγότερη γλουτένη. Ακόμα και η λίγη γλουτένη μπορεί να κάνει κακό σε ένα άτομο με κοιλιοκάκη. Θα σας παρακαλούσα να αλλάξετε τον τίτλο σας σε κέικ με λιγότερη γλουτένη. αν θέλετε μπορείτε να ενημερωθείτε στην Ομοσπονδία αρτοποιών Ελλάδος. Ευχαριστώ

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading