Ιαπωνική ρυζομελέτα

17 Μαΐου 2013
By

Υλικά

  • 3 αυγά
  • 1/4 φλ.κρέμα γάλακτος
  • Αλατοπίπερο
  • 2 κ.σ.αραβσιτέλαιο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 2 μικρά καρότα τριμμένα
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες
  • 2 σκελ.σκόρδο λιωμένο
  • 1 φλ.κοτόπουλο μαγειρεμένο και ψιλ/νο ή ζαμπόν ή άλλο κρέας της αρεσκείας μας
  • 4 φλ.ρύζι μαγειρεμένο
  • Κέτσαπ

Οδηγίες

Ανακατεύουμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και λίγο αλατοπίπερο. Ζεσταίνουμε μια ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: latest recipes


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας