Η Τυρόπιτα

5 Φεβρουαρίου 2013
By
Μερίδες: 1 τυρόπιτα / 16 μικρά κομμάτια Υλικά για την σάλτσα μπεσαμέλ
  • 250 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
  • 20 γρ. (1½ κουταλιά σούπας) βούτυρο, ανάλατο
  • 20 γρ. (2 κουταλιές σούπας) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
  • 300 γρ. φέτα, τριμμένη
  • 250 γρ. ανθότυρο (ή ρικόττα), θρυμματισμένο
  • Φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
  • 600 γρ. σπιτική ζύμη σφολιάτας ή 1 πακέτο έτοιμη σφολιάτα (2 φύλλα)
Λίγο βούτυρο για το βουτύρωμα του ταψιού Ειδικά εργαλεία: χοντρός τρίφτης, σύρμα, πλάστης (για το άνοιγμα σπιτικής σφολιάτας), παραλληλόγραμμο ταψί 34 x 28 εκ. Προετοιμασία για την μπεσαμέλ Σε μια μικρή κατσαρόλα με βαρύ πάτο, προσθέστε το βούτυρο και λιώστε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Little Expat Kitchen in Greek


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τυροπιτα με χοντρο φύλλο, τυροπιτα με χοντρο φυλλο κρουστας, κανακη φυλλο συνταγες, τυροπιτα με χοντρο φυλλο κανακη, τυροπιτα με χοντρο φυλλο κανακη με ελαιολαδο, φυλλο κρουστας κανακη

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading