Η Τυρόπιτα

5 Φεβρουαρίου 2013
By
Μερίδες: 1 τυρόπιτα / 16 μικρά κομμάτια Υλικά για την σάλτσα μπεσαμέλ
  • 250 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
  • 20 γρ. (1½ κουταλιά σούπας) βούτυρο, ανάλατο
  • 20 γρ. (2 κουταλιές σούπας) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
  • 300 γρ. φέτα, τριμμένη
  • 250 γρ. ανθότυρο (ή ρικόττα), θρυμματισμένο
  • Φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
  • 600 γρ. σπιτική ζύμη σφολιάτας ή 1 πακέτο έτοιμη σφολιάτα (2 φύλλα)
Λίγο βούτυρο για το βουτύρωμα του ταψιού Ειδικά εργαλεία: χοντρός τρίφτης, σύρμα, πλάστης (για το άνοιγμα σπιτικής σφολιάτας), παραλληλόγραμμο ταψί 34 x 28 εκ. Προετοιμασία για την μπεσαμέλ Σε μια μικρή κατσαρόλα με βαρύ πάτο, προσθέστε το βούτυρο και λιώστε σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: My Little Expat Kitchen in Greek


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τυροπιτα με χοντρο φύλλο, tiropita me etoimo hodro filo, ζυμη για τυροπιτα, τυροπιτα με χοντρο φυλλο κρουστας, τυροπιτακια με κανταιφι, τυροπιτα με φετα και γκουντα με χοντρο φυλλο, χοντρο φυλλο κρουστας για τυροπιτα

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading