Η καρμπονάρα του Ηλία Μαμαλάκη….η γνήσια!!!!

21 Αυγούστου 2012
By
ΥΛΙΚΑ:
  • ½ κιλό μακαρόνια νο 6
  • 30 γραμ βούτυρο
  • 2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
  • 125 γραμ μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 6 κουτ σούπας λευκό κρασί
  • 4 κρόκοι αβγών
  • 5 κουτ σούπας λεπτοτριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κουτ σούπας λεπτοτριμμένο κεφαλοτύρι
  • 1 κουτ σούπας πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα μικρό τηγανάκι σοτάρετε το λεπτοκομμένο μπέικον χωρίς λάδι ή βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό. Το βγάζετε και το φυλάτε σε ένα πιάτο. Βράζετε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις γίνουν τα σουρώνετε κρατώντας στην άκρη 1 νεροπότηρο   ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

η καλυτερη καρμποναρα, η καλυτερη συνταγη για καρμποναρα, magjeriqi, kapmponara, καρμποναρα μαμαλακη, συνταγες ηλια μαμαλακη, μανιταροπιτα μαμαλακη, μακαρονια με τονο ηλιας μαμαλακης, καρποναρα, ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ, η καλυτερη συνταγη για γιουβαρλακια, sintagi karbonara, συνταγες μαμαλακη

Tags: , ,

Comments are closed.