Η Καλύτερη Βασιλόπιτα Αμυγδάλου

Βασιλόπιτα Υλικά:
  • 285 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα και τριμμένα
  • 115 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • ¼ κ.γ. μαγειρική σόδα
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 5 μεγάλα αυγά (300 γραμμάρια), χωρισμένα
  • 250 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη
  • 185 γραμμάρια βούτυρο ανάλατο
  • 10 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση:
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κοπιάστε .. στην Κουζίνα μου


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας