Η Βασιλόπιτα Του 2016 της Ελένης Ψυχούλη

28 Δεκεμβρίου 2015
By
  vasilopita Υλικά
  • 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 300 γρ. ταχίνι ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ
  • 2 μεγάλα φλ. χυμό πορτοκαλιού
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 1 φλ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. γαρύφαλο σκόνη
  • 1 κ.γ. μαχλέπι
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο σκόνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 1 φλ. αμύγδαλα με τη φλούδα ψιλοκομμένα στο μούλτι
  • ½ φλ. μαύρες σταφίδες
  • ζάχαρη άχνη για το ντεκόρ
Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το ταχίνι με τη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Το Πιρούνι


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας