Ζύμη για πιροσκί

6 Αυγούστου 2012
By

Διαλύουμε τη μαγιά σε μισό φλιτζάνι του τσαγιού γάλα. Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε νε φουσκώσει για 20 λεπτά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: sidagi.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πυροσκι της αργυρως, συνταγη πιροσκη, πυροσκι αργυρως, πιροσκι λαζαρου, πιροσκι με γιαουρτι και αβγα, πολιτικη ζυμη, πυροσκι συνταγη, ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΚΙ, σπιτικα πιροσκι, puroski mparmparigou

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading