Ζύμη για κρέπες

28 Οκτωβρίου 2011
By
Περιγραφή:Παρακάτω ακολουθεί η βασική συνταγή μου για κρέπες.Συγκεκριμένα, είναι συνταγή που την φτιάχνει ο άντρας μου, εγώ ασχολούμαι με τηνγέμιση. Εμείς την χρησιμοποιούμε, τόσο για  αλμυρές, όσο και  γιαγλυκές κρέπες. Οι κρέπες που φτιάχνουμε ακολουθώντας αυτήν την συνταγή είναι 10,σε τηγάνι με διάμετρο 25cm.
Υλικά:500 ml γάλα ελαφρύ με 1,5% λιπαρά1 αυγό 10 -12 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τιςχρήσειςλίγη μαργαρίνη ή λάδι ή βούτυρο
αλάτι
Εκτέλεση:Κοσκινίζουμε το αλεύρι.Σε ένα μπολ, βάζουμε το γάλα, το αυγό, λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε, με μίξερ ή σύρμα.Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να μην σβολιάσει. Προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να επιτύχουμε την πυκνότητα που επιθυμούμε, δηλαδή, να έχει μια μέση πυκνότητα. Συγκεκριμένα, ο χυλός δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ αραιός και ρευστός, ούτε πολύ πηκτός. Σκεπάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε να σταθεί για 1 ώρα στο ψυγείο....

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: 'Οτι μας αρέσει . .


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κρεπες βεφα, ζυμη κρεπας παρλιαρος, κρεπες βεφας αλεξιαδου, συνταγη για ζυμη κρεπας, κρεπες βεφα αλεξιαδου, οι πιο νοστιμες κρεπες, ζυμη κρεπας, ζυμη για κρεπα παρλιαρος, ζυμη για κρεπες, βεφα κρεπες, υλικα για κρεπες παρλιαρος, sintagi krepes, krepes suntagh, ζυμαρι κρεπασ, βασικη συνταγη για κρεπες παρλιαρος, συνταγες για ζυμη κρεπας, συνταγη για κρεπες βεφα αλεξιαδου, κρέπες συνταγή βέφα αλεξιάδου, zimi krepas, κρεπες ζυμη, zimi gia krepes, suntagh gia krepes, krepes sintagi parliaros, συνταγη για κρεπες γιωτης, syntagh gia krepes, βεφα αλεξιαδου κρεπες, suntagi gia krepes, sindagi gia krepes, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κρεπες, συνταγη για κρεπες βεφας αλεξιαδου, κρεπες της βεφας, κρεπες με λαδι, ζυμη για κρεπα γλυκια, krepes vefas, ζυμη για γλυκες κρεπες παρλιαρος, φυλλο κρεπας συνταγη, βεφα αλεξιαδου συνταγες για κρεπες, βασική ζύμη για κρέπα, κρεπες παρλιαρος video, ζυμη για κρεπες βασικη συνταγη

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading