Ζύμη για κρέπες

28 Οκτωβρίου 2011
By
Περιγραφή:Παρακάτω ακολουθεί η βασική συνταγή μου για κρέπες.Συγκεκριμένα, είναι συνταγή που την φτιάχνει ο άντρας μου, εγώ ασχολούμαι με τηνγέμιση. Εμείς την χρησιμοποιούμε, τόσο για  αλμυρές, όσο και  γιαγλυκές κρέπες. Οι κρέπες που φτιάχνουμε ακολουθώντας αυτήν την συνταγή είναι 10,σε τηγάνι με διάμετρο 25cm.
Υλικά:500 ml γάλα ελαφρύ με 1,5% λιπαρά1 αυγό 10 -12 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τιςχρήσειςλίγη μαργαρίνη ή λάδι ή βούτυρο
αλάτι
Εκτέλεση:Κοσκινίζουμε το αλεύρι.Σε ένα μπολ, βάζουμε το γάλα, το αυγό, λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε, με μίξερ ή σύρμα.Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να μην σβολιάσει. Προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να επιτύχουμε την πυκνότητα που επιθυμούμε, δηλαδή, να έχει μια μέση πυκνότητα. Συγκεκριμένα, ο χυλός δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ αραιός και ρευστός, ούτε πολύ πηκτός. Σκεπάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε να σταθεί για 1 ώρα στο ψυγείο....

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: 'Οτι μας αρέσει . .


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κρεπες βεφα, ζυμη κρεπας παρλιαρος, κρεπες βεφας αλεξιαδου, ζυμη για κρεπες, κρεπες βεφα αλεξιαδου, συνταγη για ζυμη κρεπας, οι πιο νοστιμες κρεπες, ζυμη κρεπας, βεφα κρεπες, ζυμη για κρεπα παρλιαρος, υλικα για κρεπες παρλιαρος, krepes suntagh, sintagi krepes, ζυμαρι κρεπασ, βασικη συνταγη για κρεπες παρλιαρος, syntagh gia krepes, zimi krepas, συνταγη για κρεπες βεφα αλεξιαδου, κρέπες συνταγή βέφα αλεξιάδου, κρεπες ζυμη, sindagi gia krepes, zimi gia krepes, συνταγη για κρεπες γιωτης, krepes sintagi parliaros, suntagh gia krepes, suntagi gia krepes, κρεπες της βεφας, κρεπες με λαδι, krepes vefas, ζυμη για κρεπα γλυκια, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κρεπες, συνταγη για κρεπες βεφας αλεξιαδου, κρεπες της βεφας αλεξιαδου, βασική ζύμη για κρέπα, φυλλο κρεπας συνταγη, ζυμη για γλυκες κρεπες παρλιαρος, sintagi gia krepes, ζυμη για κρεπες βασικη συνταγη, ζυμη για κρεπες της βεφας αλεξιαδου, παρλιαρος κρεπες υλικα

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading