Ζύμη για κρέπες

28 Οκτωβρίου 2011
By
Περιγραφή:Παρακάτω ακολουθεί η βασική συνταγή μου για κρέπες.Συγκεκριμένα, είναι συνταγή που την φτιάχνει ο άντρας μου, εγώ ασχολούμαι με τηνγέμιση. Εμείς την χρησιμοποιούμε, τόσο για  αλμυρές, όσο και  γιαγλυκές κρέπες. Οι κρέπες που φτιάχνουμε ακολουθώντας αυτήν την συνταγή είναι 10,σε τηγάνι με διάμετρο 25cm.
Υλικά:500 ml γάλα ελαφρύ με 1,5% λιπαρά1 αυγό 10 -12 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τιςχρήσειςλίγη μαργαρίνη ή λάδι ή βούτυρο
αλάτι
Εκτέλεση:Κοσκινίζουμε το αλεύρι.Σε ένα μπολ, βάζουμε το γάλα, το αυγό, λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε, με μίξερ ή σύρμα.Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να μην σβολιάσει. Προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να επιτύχουμε την πυκνότητα που επιθυμούμε, δηλαδή, να έχει μια μέση πυκνότητα. Συγκεκριμένα, ο χυλός δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ αραιός και ρευστός, ούτε πολύ πηκτός. Σκεπάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε να σταθεί για 1 ώρα στο ψυγείο....

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: 'Οτι μας αρέσει . .


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κρεπες βεφα, ζυμη κρεπας παρλιαρος, κρεπες βεφας αλεξιαδου, συνταγη για ζυμη κρεπας, οι πιο νοστιμες κρεπες, κρεπες βεφα αλεξιαδου, ζυμη κρεπας, ζυμη για κρεπα παρλιαρος, υλικα για κρεπες παρλιαρος, ζυμη για κρεπες, βεφα κρεπες, krepes suntagh, sintagi krepes, ζυμαρι κρεπασ, βασικη συνταγη για κρεπες παρλιαρος, συνταγες για ζυμη κρεπας, συνταγη για κρεπες βεφα αλεξιαδου, κρεπες ζυμη, κρέπες συνταγή βέφα αλεξιάδου, zimi krepas, συνταγη για κρεπες γιωτης, zimi gia krepes, krepes sintagi parliaros, syntagh gia krepes, βεφα αλεξιαδου κρεπες, suntagi gia krepes, suntagh gia krepes, sindagi gia krepes, κρεπες με λαδι, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κρεπες, συνταγη για κρεπες βεφας αλεξιαδου, κρεπες της βεφας, ζυμη για κρεπα γλυκια, krepes vefas, ζυμη για γλυκες κρεπες παρλιαρος, φυλλο κρεπας συνταγη, βεφα αλεξιαδου συνταγες για κρεπες, βασική ζύμη για κρέπα, sudagh gia zumh krepas, ζυμη για κρεπες της βεφας αλεξιαδου

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading