Ζύμη για κρέπες

28 Οκτωβρίου 2011
By
Περιγραφή:Παρακάτω ακολουθεί η βασική συνταγή μου για κρέπες.Συγκεκριμένα, είναι συνταγή που την φτιάχνει ο άντρας μου, εγώ ασχολούμαι με τηνγέμιση. Εμείς την χρησιμοποιούμε, τόσο για  αλμυρές, όσο και  γιαγλυκές κρέπες. Οι κρέπες που φτιάχνουμε ακολουθώντας αυτήν την συνταγή είναι 10,σε τηγάνι με διάμετρο 25cm.
Υλικά:500 ml γάλα ελαφρύ με 1,5% λιπαρά1 αυγό 10 -12 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τιςχρήσειςλίγη μαργαρίνη ή λάδι ή βούτυρο
αλάτι
Εκτέλεση:Κοσκινίζουμε το αλεύρι.Σε ένα μπολ, βάζουμε το γάλα, το αυγό, λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε, με μίξερ ή σύρμα.Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να μην σβολιάσει. Προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να επιτύχουμε την πυκνότητα που επιθυμούμε, δηλαδή, να έχει μια μέση πυκνότητα. Συγκεκριμένα, ο χυλός δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ αραιός και ρευστός, ούτε πολύ πηκτός. Σκεπάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε να σταθεί για 1 ώρα στο ψυγείο....

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: 'Οτι μας αρέσει . .


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κρεπες βεφα, ζυμη κρεπας παρλιαρος, ζυμη για κρεπες, κρεπες βεφας αλεξιαδου, κρεπες βεφα αλεξιαδου, συνταγη για ζυμη κρεπας, βεφα κρεπες, οι πιο νοστιμες κρεπες, ζυμη κρεπας, ζυμη για κρεπα παρλιαρος, υλικα για κρεπες παρλιαρος, sintagi krepes, krepes suntagh, ζυμαρι κρεπασ, βασικη συνταγη για κρεπες παρλιαρος, syntagh gia krepes, zimi krepas, sindagi gia krepes, κρέπες συνταγή βέφα αλεξιάδου, κρεπες βεφας βασικη συνταγη, krepes sintagi parliaros, suntagh gia krepes, συνταγη για κρεπες γιωτης, suntagi gia krepes, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κρεπες, κρεπες της βεφας, κρεπες με λαδι, krepes vefas, κρεπες στελιος παρλιαρος, συνταγη για κρεπες βεφας αλεξιαδου, φυλλο κρεπας συνταγη, ζυμη για γλυκες κρεπες παρλιαρος, κρεπες της βεφας αλεξιαδου, συνταγη για κρεπες βεφας, νοστιμη ζυμη για κρεπες, ζυμη κρεπες αργυρω, υλικα για κρεπες βεφα αλεξιαδου, κρεπες παρλιαρος video, παρλιαρος κρεπες υλικα, κρεπες αλεξιαδου

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading