Ζυμαρικά- Βιδάκια με ζαμπόν και τυρί

8 Οκτωβρίου 2012
By
Τα Βιδάκια με ζαμπόν και τυρί θα τα συναντήσουμε σε όλη την Ιταλία. Η συνταγή είναι εύκολη, γρήγορη στην προετοιμασία της και αρέσει στα παιδιά. Μπορούμε να την σερβίρουμε σαν κυρίως πιάτο μαζί με σαλάτα.

Τα υλικά για το φαγητό μας:

4 μερίδες.

  • 2 1/2 κούπες βιδάκια ή άλλα ζυμαρικά μικρού μεγέθους.
  • 3 αυγά
  • 150 ml γάλα
  • 1 κούπα κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. τυρί να λιώνει
  • τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 200 γρ. ζαμπόν σε λωρίδες
  • 2-3 κουταλιές φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
  • αλατοπίπερο

Πως μαγειρεύουμε το φαγητό μας:


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο βραστό, αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά.
 Στο μεταξύ, χτυπάμε τα αυγά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι συνταγές της μαμάς μου


GD Star Rating
loading...

Tags:

Comments are closed.