ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

17 Φεβρουαρίου 2011
By

αλεύρι που φουσκώνει 3 κούπες
ζάχαρη 2 κούπες
βούτυρο 1 κούπα
αβγά 4
γάλα 1 κούπα
κακάο 1/2 κούπα
βανίλιες 2
σόδα 1/2 κ.γ.

σιρόπι
νερό 1 κούπα
ζάχαρη 2 κούπες
κακάο 1/2 κούπα

Κοσκινίστε σε ένα μπολ το αλεύρι, την σόδα και τις βανίλιες. Χτυπήστε το βούτυρο με την ζάχαρη στο μίξερ, να γίνει ένα αφράτο μείγμα. Προσθέστε ένα ένα τα αυγά. Ελαττώστε την ταχύτητα του μίξερ και βάλτε εναλλάξ το αλεύρι και το γάλα. Τέλος προσθέστε το κακάο. Βουτυρώστε πολύ καλά μια στρογγυλή φόρμα για κέικ 23 εκ., πασπαλίστε με λίγο αλεύρι και αδειάστε το μείγμα. Ψήστε το κέικ στους 170 c για 1 ώρα. Αφήστε το να κρυώσει μέσα στην φόρμα και κόψτε το σε μερίδες. Για το σιρόπι , βράστε όλα μαζί τα υλικά για 5 λεπτά. Όσο είναι ζεστό το σιρόπι, περιχύστε το κέικ να πάει παντού.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: FOOD4PEACE


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ζουμερο κεικ σοκολατα, keik sokolatas parliaros, ζουμερο κεικ, ζουμερο κεικ σοκολατας, κεικ ζουμερο, κεικ με σιροπι σοκολατας βεφας, κεικ σοκολατασ με σιροπι, ζουμερο κεικ σοκολατας παρλιαρος, κεικ σοκολατας νηστισιμο μπαρμπαριγου, υγρο κεικ σοκολατας παρλιαρος, κεικ ζουμερο παρλιαρος, keik sokolatas argyro, κεικ σοκολατα παρλιαρος, κεικ σοκολατα αργυρω, κεικ σοκολατας ζουμερο, συνταγες για κεικ σοκολατας ζουμερο, zoumero keik sokolatas, κεικ σοκολατας μπαρμπαριγου, κεικ αργυρω μπαρμπαρυγου, σιροπη για ντονατς, keik sokolatas me siropi lazarou, κεικ σοκολατα μπαρμπαριγου, keik sokolata me siropi, parliaros κεικ σοκολατασ, ΡΕΥΣΤΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, WWW ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, κεικ με σιροπι αργυρω, παρλιαρος υγρο κεικ, λαζαρου σοκολατενιο κεικ, Συνταγες ΑΡΓΥΡΩ Μπαρμπαρυγου κεικ σοκολατασ, ΑΡΓΥΡΩ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, συνταγες για αφρτο κεικ σοκολατας, μπαρμπαριγου κεικ σοκολατας, νηστισιμο υγρο κεικ, υγρο σοκολατενιο κεικ συνταγη, υγρο κεικ σοκολατας αργυρω μπαρμπαριγου, συνταγες καιηκ, σοκολατα βανανα κεικ αργυρω μπαρμπαριγου, σοκολατενιο κεικ ζουμερο αργυρω, υγρο κεικ αργυρω

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading