ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

17 Φεβρουαρίου 2011
By

αλεύρι που φουσκώνει 3 κούπες
ζάχαρη 2 κούπες
βούτυρο 1 κούπα
αβγά 4
γάλα 1 κούπα
κακάο 1/2 κούπα
βανίλιες 2
σόδα 1/2 κ.γ.

σιρόπι
νερό 1 κούπα
ζάχαρη 2 κούπες
κακάο 1/2 κούπα

Κοσκινίστε σε ένα μπολ το αλεύρι, την σόδα και τις βανίλιες. Χτυπήστε το βούτυρο με την ζάχαρη στο μίξερ, να γίνει ένα αφράτο μείγμα. Προσθέστε ένα ένα τα αυγά. Ελαττώστε την ταχύτητα του μίξερ και βάλτε εναλλάξ το αλεύρι και το γάλα. Τέλος προσθέστε το κακάο. Βουτυρώστε πολύ καλά μια στρογγυλή φόρμα για κέικ 23 εκ., πασπαλίστε με λίγο αλεύρι και αδειάστε το μείγμα. Ψήστε το κέικ στους 170 c για 1 ώρα. Αφήστε το να κρυώσει μέσα στην φόρμα και κόψτε το σε μερίδες. Για το σιρόπι , βράστε όλα μαζί τα υλικά για 5 λεπτά. Όσο είναι ζεστό το σιρόπι, περιχύστε το κέικ να πάει παντού.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: FOOD4PEACE


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ζουμερο κεικ σοκολατα, keik sokolatas parliaros, ζουμερο κεικ, ζουμερο κεικ σοκολατας, κεικ ζουμερο, κεικ με σιροπι σοκολατας βεφας, ζουμερο κεικ σοκολατας παρλιαρος, κεικ σοκολατασ με σιροπι, κεικ σοκολατας νηστισιμο μπαρμπαριγου, κεικ ζουμερο παρλιαρος, υγρο κεικ σοκολατας παρλιαρος, κεικ σοκολατα παρλιαρος, keik sokolatas argyro, κεικ σοκολατα αργυρω, συνταγες για κεικ σοκολατας ζουμερο, κεικ σοκολατας ζουμερο, αργυρω μπαρμπαριγου ζουμερο κεικ σοκολατας, κεικ σοκολατας μπαρμπαριγου, κεικ αργυρω μπαρμπαρυγου, παρλιαρος κεικ σοκολατας υγρο, zoumero keik sokolatas, zoumero keik, σιροπη για ντονατς, keik sokolatas me siropi lazarou, κεικ σοκολατα μπαρμπαριγου, λαζαρου σοκολατενιο κεικ, παρλιαρος υγρο κεικ, υγρο κεικ σοκολατα αργυρω, parliaros κεικ σοκολατασ, WWW ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΑΡΓΥΡΩ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, keik sokolata me siropi, συνταγη ζουμερο κεικ σοκολατας, argyro mparmparigou soufle sokolatas, υγρο σοκολατενιο κεικ συνταγη, συνταγη για νηστισιμο καιηκ, παρλιαρος υγρο κεικ σοκολατας, υγρο\κεικ σοκολατασ, συνταγη για κεικ σοκολατας αργυρω, σοκολατα κεικ ζουμερο

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading