Ζαγορίσια κοτόπιτα – εστιατόριο Στα Ριζά, στην Ελάτη Ζαγορίου

9 Νοεμβρίου 2012
By
Υλικά: Για το φύλλο πίτας
  • 500 αλεύρι, Αη Γιώργης του Τσοπανίδη
  • 1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
  • 1/2 κρασοπότηρο λάδι
  • νερό, όσο πάρει (περίπου 200ml)
Για τη γέμιση
  • ένα κοτόπουλο
  • 7-8 κρεμμύδια
  • αλάτι-πιπέρι-νερό
Εκτέλεση: Ζυμώνουμε τα υλικά του φύλλου πολύ καλά, τουλάχιστον 10 λεπτά στο μίξερ ή 20 λεπτά στο χέρι. Η ζύμη για φύλλο βέργας είναι έτοιμη όταν είναι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

www zagorisio filo gr, ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΑΡΓΥΡΩ, ηπειρωτικες πιτες rizopita, παραδοσιακη κοτοπιτα χωριατικη, www zagorisio-filo gr, ζαγορισια τυροπιτα, ζαγορισιες συνταγες, πιτες με φυλλο ζαγορισιο, ΡΥΖΟΠΙΤΑ ΑΛΜΥΡΗ ΜΕ ΚΟΤΑ, συνταγες για ηπειρωτικη κοτοπιτα, μπεργκερ απο συνταγές αν βασιλόπουλος, μανιταροπιτα με χωριατικο φυλο, ηπειρωτικη ρυζοπιτα ιωαννινων, ηπειρωτικη ρυζοπιτα, ζαγορισιες πιτες συνταγες, sintagh gia almuri kotopita, mhlopita zagorioy

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading