Ζαγορίσια κοτόπιτα – εστιατόριο Στα Ριζά, στην Ελάτη Ζαγορίου

9 Νοεμβρίου 2012
By
Υλικά: Για το φύλλο πίτας
  • 500 αλεύρι, Αη Γιώργης του Τσοπανίδη
  • 1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
  • 1/2 κρασοπότηρο λάδι
  • νερό, όσο πάρει (περίπου 200ml)
Για τη γέμιση
  • ένα κοτόπουλο
  • 7-8 κρεμμύδια
  • αλάτι-πιπέρι-νερό
Εκτέλεση: Ζυμώνουμε τα υλικά του φύλλου πολύ καλά, τουλάχιστον 10 λεπτά στο μίξερ ή 20 λεπτά στο χέρι. Η ζύμη για φύλλο βέργας είναι έτοιμη όταν είναι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

www zagorisio filo gr, ζαγορισια τυροπιτα, mhlopita zagorioy, sintagh gia almuri kotopita, ζαγορισιο χωριατικο παραδοσιακο φυλλο, ηπειρωτικη ρυζοπιτα ιωαννινων, ριζοπιτα ιωαννινων

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading