Εύκολο ντιπ μαγιονέζας με μουστάρδα

6 Νοεμβρίου 2012
By

Διαδικασία Αν μας αρέσει το σκόρδο, το λιώνουμε, αλλιώς «περνάμε» την επιφάνεια του μπολ με τη σκελίδα, ίσα να αρωματιστεί λίγο. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο. Διατηρείται στο ψυγείο σε βάζο με καπάκι για 1 εβδομάδα.

 

Συνοδεύει Ψάρια ψητά και βραστά, ψαρομπίφτεκα και τηγανιτές πατάτες.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ντιπ για κριτσινια, σωσ για κριτσινια, ντιπ μουσταρδασ

Comments are closed.