Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα – 4η βδομάδα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών.
Αν την έχετε ακολουθήσει σωστά μέχρι τώρα θα έχετε δει διαφορά τόσο στα κιλά σας, όσο και στο πώς νιώθετε. Μετά τη δίαιτα δεν παίρνουμε εύκολα πίσω κιλά, ενώ μαθαίνουμε και πώς να τρώμε πιο σωστά. 


Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 
Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Από το site sintagespareas.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη διαιτα για εφήβους, ευκολη και γρηγορη διαιτα, ευκολη διαιτα, διαιτα ευκολη και γρηγορη, διαιτα για εφηβους, διαιτες, διαιτες για εφηβους, διαιτα vips, διαιτες ευκολες, γρηγορη και απλη διαιτα, διαιτα για χασιμο 5 κιλων, διαιτα για χασιμο 3 κιλων, διαιτα γρηγορη και ευκολη, diaites, εύκολες δίαιτες για εφήβους, απλη και ευκολη διαιτα, διαιτα των vips, ευκολη διατροφη, γρήγορη και εύκολη δίαιτα, ευκολες και γρηγορες διαιτες, ΔΙΑΙΤΑ, πρόγραμμα δίαιτασ για εφηβους, απλεσ και γρηγορεσ διαιτεσ, diaites gia efhvous, ευκολες διαιτες για παιδια, δίαιτα για απώλεια 3 κιλών, ευκολες διαιτες με γρηγορα αποτελεσματα, ευκολες και γρηγορες διαιτες για παιδια, διαιτα για εφήβους προγραμμα, διαιτα για χασιμο 3κιλων σε μια εβδομαδα, GRHGORH APOLEIA KILON, διαιτα για εφηβες, γρηγορες διαιτες, εύκολη δίαιτα για έφηβες, διατροφη για χασιμο κιλων για παιδια, ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, διαιτα για παιδια, προγραμμα διατροφης για εφήβους, χασιμο κιλων, διαιτα εφηβου

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading