Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα – 4η βδομάδα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών.
Αν την έχετε ακολουθήσει σωστά μέχρι τώρα θα έχετε δει διαφορά τόσο στα κιλά σας, όσο και στο πώς νιώθετε. Μετά τη δίαιτα δεν παίρνουμε εύκολα πίσω κιλά, ενώ μαθαίνουμε και πώς να τρώμε πιο σωστά. 


Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 
Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Από το site sintagespareas.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη διαιτα για εφήβους, ευκολη και γρηγορη διαιτα, ευκολη διαιτα, διαιτες, διαιτα για εφηβους, διαιτα ευκολη και γρηγορη, διαιτες για εφηβους, διαιτα για χασιμο 5 κιλων, διαιτες ευκολες, ΔΙΑΙΤΑ, διαιτα για χασιμο 3 κιλων, διαιτα vips, εύκολες δίαιτες για εφήβους, γρηγορη και απλη διαιτα, διαιτα γρηγορη και ευκολη, diaites, απλη και ευκολη διαιτα, ευκολη διατροφη, γρήγορη και εύκολη δίαιτα, διαιτα των vips, διαιτα για εφηβες, ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, διαιτα 3 κιλων, διαιτες λαζαρου, εφηβεια διαιτα, 2 κιλα τη βδομαδα με νηστισιμα, 3 κιλα τη βδομαδα με νηστισιμα, πασχαλινο detox τζορτζεβιτσ

Tags:

Τα σχόλια σας