Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα – 4η βδομάδα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών.
Αν την έχετε ακολουθήσει σωστά μέχρι τώρα θα έχετε δει διαφορά τόσο στα κιλά σας, όσο και στο πώς νιώθετε. Μετά τη δίαιτα δεν παίρνουμε εύκολα πίσω κιλά, ενώ μαθαίνουμε και πώς να τρώμε πιο σωστά. 


Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 
Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Από το site sintagespareas.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη διαιτα για εφήβους, ευκολη και γρηγορη διαιτα, ευκολη διαιτα, διαιτα ευκολη και γρηγορη, διαιτες, διαιτα για εφηβους, διαιτες για εφηβους, διαιτα vips, διαιτα για χασιμο 3 κιλων, διαιτες ευκολες, γρηγορη και απλη διαιτα, διαιτα για χασιμο 5 κιλων, διαιτα γρηγορη και ευκολη, diaites, εύκολες δίαιτες για εφήβους, απλη και ευκολη διαιτα, ευκολη διατροφη, διαιτα των vips, γρήγορη και εύκολη δίαιτα, ΔΙΑΙΤΑ, απλεσ και γρηγορεσ διαιτεσ, πρόγραμμα δίαιτασ για εφηβους, diaites gia efhvous, ευκολες διαιτες με γρηγορα αποτελεσματα, δίαιτα για απώλεια 3 κιλών, ευκολες διαιτες για παιδια, ευκολες και γρηγορες διαιτες για παιδια, διαιτα για εφηβες, διαιτα για χασιμο 3κιλων σε μια εβδομαδα, ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, διαιτα για εφήβους προγραμμα, GRHGORH APOLEIA KILON, διαιτα εφηβου, διαιτα στις εφηβες, διατροφη για χασιμο κιλων για παιδια, εύκολη δίαιτα για έφηβες, χασιμο κιλων, προγραμμα διατροφης για εφήβους, διαιτα για παιδια, EYKOLI APLI DIETA

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading