Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα – 4η βδομάδα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών.
Αν την έχετε ακολουθήσει σωστά μέχρι τώρα θα έχετε δει διαφορά τόσο στα κιλά σας, όσο και στο πώς νιώθετε. Μετά τη δίαιτα δεν παίρνουμε εύκολα πίσω κιλά, ενώ μαθαίνουμε και πώς να τρώμε πιο σωστά. 


Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 
Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Από το site sintagespareas.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη διαιτα για εφήβους, ευκολη και γρηγορη διαιτα, ευκολη διαιτα, διαιτα ευκολη και γρηγορη, διαιτες, διαιτα για εφηβους, διαιτες για εφηβους, διαιτα vips, διαιτα για χασιμο 3 κιλων, διαιτα για χασιμο 5 κιλων, διαιτες ευκολες, διαιτα γρηγορη και ευκολη, γρηγορη και απλη διαιτα, diaites, εύκολες δίαιτες για εφήβους, απλη και ευκολη διαιτα, ΔΙΑΙΤΑ, διαιτα των vips, γρήγορη και εύκολη δίαιτα, ευκολη διατροφη, πρόγραμμα δίαιτασ για εφηβους, απλεσ και γρηγορεσ διαιτεσ, ευκολες διαιτες με γρηγορα αποτελεσματα, diaites gia efhvous, ευκολες διαιτες για παιδια, ευκολες και γρηγορες διαιτες για παιδια, διαιτα για χασιμο 3κιλων σε μια εβδομαδα, διαιτα για εφηβες, ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, χασιμο κιλων, GRHGORH APOLEIA KILON, εύκολη δίαιτα για έφηβες, ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΓΩΝ ΚΙΛΩΝ, διατροφη για χασιμο κιλων για παιδια, προγραμμα διατροφης για εφήβους, διαιτα εφηβου, διαιτα για χασιμο 2 κιλον, διαιτα στις εφηβες, EYKOLI APLI DIETA, διαιτα για παιδια

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading