Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα – 4η βδομάδα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών.
Αν την έχετε ακολουθήσει σωστά μέχρι τώρα θα έχετε δει διαφορά τόσο στα κιλά σας, όσο και στο πώς νιώθετε. Μετά τη δίαιτα δεν παίρνουμε εύκολα πίσω κιλά, ενώ μαθαίνουμε και πώς να τρώμε πιο σωστά. 


Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 
Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Από το site sintagespareas.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη διαιτα για εφήβους, ευκολη και γρηγορη διαιτα, ευκολη διαιτα, διαιτες, διαιτα ευκολη και γρηγορη, διαιτα για εφηβους, διαιτες για εφηβους, διαιτα για χασιμο 5 κιλων, διαιτες ευκολες, διαιτα για χασιμο 3 κιλων, διαιτα vips, ΔΙΑΙΤΑ, εύκολες δίαιτες για εφήβους, διαιτα γρηγορη και ευκολη, γρηγορη και απλη διαιτα, diaites, απλη και ευκολη διαιτα, ευκολη διατροφη, διαιτα των vips, γρήγορη και εύκολη δίαιτα, διαιτα για εφηβες, ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, διαιτα 3 κιλων, διαιτα εφηβου, διαιτες λαζαρου, διαιτα εφηβων, απλη διαιτα, ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, eykoli dieta, απλη διατροφη για χασιμο κιλων, διαιτες διαφορες, διατροφη για χασιμο κιλων για εφηβους, διαιτες με ιδιαίτερα φαγητά, διαιτα 2κιλων, απλη ευκολη διαιτα, αυστηρη διαιτα για γρηγορο χασιμο κιλων, γρηγορη διαιτα για επιπεδη κοιλια, διαιτα για χασημο δεκσ κιλων, διαιτα για χασιμο 2κιλων, διαιτα για χασιμο 3 κιλων σε μια εβδομαδα

Tags:

Τα σχόλια σας