Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα – 4η βδομάδα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών.
Αν την έχετε ακολουθήσει σωστά μέχρι τώρα θα έχετε δει διαφορά τόσο στα κιλά σας, όσο και στο πώς νιώθετε. Μετά τη δίαιτα δεν παίρνουμε εύκολα πίσω κιλά, ενώ μαθαίνουμε και πώς να τρώμε πιο σωστά. 


Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 
Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Από το site sintagespareas.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη διαιτα για εφήβους, ευκολη και γρηγορη διαιτα, ευκολη διαιτα, διαιτες, διαιτα ευκολη και γρηγορη, διαιτα για εφηβους, διαιτες για εφηβους, διαιτα για χασιμο 5 κιλων, διαιτες ευκολες, διαιτα για χασιμο 3 κιλων, διαιτα vips, εύκολες δίαιτες για εφήβους, γρηγορη και απλη διαιτα, διαιτα γρηγορη και ευκολη, ΔΙΑΙΤΑ, diaites, απλη και ευκολη διαιτα, ευκολη διατροφη, γρήγορη και εύκολη δίαιτα, διαιτα των vips, ευκολες και γρηγορες διαιτες για παιδια, ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, διαιτα για εφηβες, διαιτα για χασιμο 3κιλων σε μια εβδομαδα, χασιμο κιλων, διαιτα εφηβου, διαιτα 3 κιλων, διαιτες λαζαρου, ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΓΩΝ ΚΙΛΩΝ, απλη διαιτα, διαιτα εφηβων, διαιτα για χασιμο 2 κιλον, διατροφη για χασιμο κιλων για εφηβους, γρηγορη διαιτα για επιπεδη κοιλια, απλη ευκολη διαιτα, απλη διατροφη για χασιμο κιλων, eykoli dieta, πασχαλινο detox τζορτζεβιτσ, διαιτα για χάσιμο κιλών, διαιτες με ιδιαίτερα φαγητά

Tags:

Τα σχόλια σας