Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα – 4η βδομάδα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών.
Αν την έχετε ακολουθήσει σωστά μέχρι τώρα θα έχετε δει διαφορά τόσο στα κιλά σας, όσο και στο πώς νιώθετε. Μετά τη δίαιτα δεν παίρνουμε εύκολα πίσω κιλά, ενώ μαθαίνουμε και πώς να τρώμε πιο σωστά. 


Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 
Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Από το site sintagespareas.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη διαιτα για εφήβους, ευκολη και γρηγορη διαιτα, ευκολη διαιτα, διαιτες, διαιτα ευκολη και γρηγορη, διαιτα για εφηβους, διαιτες για εφηβους, διαιτα vips, διαιτα για χασιμο 3 κιλων, διαιτες ευκολες, διαιτα για χασιμο 5 κιλων, εύκολες δίαιτες για εφήβους, διαιτα γρηγορη και ευκολη, γρηγορη και απλη διαιτα, diaites, απλη και ευκολη διαιτα, ευκολη διατροφη, ΔΙΑΙΤΑ, γρήγορη και εύκολη δίαιτα, διαιτα των vips, απλεσ και γρηγορεσ διαιτεσ, πρόγραμμα δίαιτασ για εφηβους, ευκολες και γρηγορες διαιτες για παιδια, ευκολες διαιτες με γρηγορα αποτελεσματα, διαιτα για χασιμο 3κιλων σε μια εβδομαδα, ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, διαιτα για εφηβες, χασιμο κιλων, διαιτα εφηβου, GRHGORH APOLEIA KILON, διαιτα για παιδια, διαιτα 1 εβδομαδα, διαιτα στις εφηβες, EYKOLI APLI DIETA, ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΛΙΓΩΝ ΚΙΛΩΝ, suntagesdietas, διατροφη για χασιμο κιλων για παιδια, διαιτα για χασιμο 2 κιλον, διαιτα εφηβων, εβδομαδιαίο πρόγραμμα διαίτης για εφηβους

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading