Εύκολη δίαιτα για χάσιμο 1-2 κιλών την εβδομάδα – 4η βδομάδα

21 Νοεμβρίου 2011
By
Η τέταρτη και τελευταία βδομάδα  της δίαιτας για σταδιακό και εύκολο χάσιμο κιλών.
Αν την έχετε ακολουθήσει σωστά μέχρι τώρα θα έχετε δει διαφορά τόσο στα κιλά σας, όσο και στο πώς νιώθετε. Μετά τη δίαιτα δεν παίρνουμε εύκολα πίσω κιλά, ενώ μαθαίνουμε και πώς να τρώμε πιο σωστά. 


Και σ' αυτή τη βδομάδα ακολουθούμε τα γεύματα όπως είναι στο πρόγραμμα και μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη σειρά των ημερών. 
Η Παρασκευή ή όποια άλλη μέρα της βδομάδας ορίσετε εσείς θα είναι η μέρα της αποτοξίνωσης. Καλύτερα να ζυγίζεστε αυτή τη μέρα κάθε βδομάδα. 


Κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε πιο μεγάλο μέγεθος! Καλή επιτυχία!! 

Από το site sintagespareas.gr

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Light Sintages


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ευκολη διαιτα για εφήβους, ευκολη και γρηγορη διαιτα, ευκολη διαιτα, διαιτα ευκολη και γρηγορη, διαιτα για εφηβους, διαιτες, διαιτες για εφηβους, διαιτα vips, διαιτες ευκολες, γρηγορη και απλη διαιτα, διαιτα για χασιμο 3 κιλων, διαιτα γρηγορη και ευκολη, διαιτα για χασιμο 5 κιλων, diaites, εύκολες δίαιτες για εφήβους, απλη και ευκολη διαιτα, γρήγορη και εύκολη δίαιτα, ευκολη διατροφη, διαιτα των vips, ευκολες και γρηγορες διαιτες, ΔΙΑΙΤΑ, απλεσ και γρηγορεσ διαιτεσ, πρόγραμμα δίαιτασ για εφηβους, diaites gia efhvous, ευκολες διαιτες για παιδια, ευκολες διαιτες με γρηγορα αποτελεσματα, δίαιτα για απώλεια 3 κιλών, ευκολες και γρηγορες διαιτες για παιδια, διαιτα για χασιμο 3κιλων σε μια εβδομαδα, διαιτα για εφήβους προγραμμα, διαιτα για εφηβες, γρηγορες διαιτες, GRHGORH APOLEIA KILON, διαιτα 1 εβδομαδα, συνταγες σουπιες ευκολες και απλες, χασιμο κιλων, ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, diet απλη ευκολη, διαιτα εφηβου, διατροφη για χασιμο κιλων για παιδια

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading