ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ (ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ)

4 Νοεμβρίου 2011
By
ΥΛΙΚΑ
1/2 φλιτζάνι τσαγιού αμυγδαλόψιχα
1/2 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 αυγό
Βανίλια
2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1/2 κουταλάκι τσαγιού κοφτό σόδα
Μερικές σταγόνες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
2 κουταλιές σούπας κοφτές κακάο
1 κουταλιά σούπας κοφτή ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεματάτε τ' αμύγδαλα σε βραστό νερό, αφαιρείτε τη φλούδα, τα στεγνώνετε και τα αλέθετε. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, με το αυγό και με τη βανίλια, μέχρι να γίνει το μίγμα αφράτο.

Ρίχνετε μερικές σταγόνες χρώμα πράσινο και το αλεύρι, αφού το ανακατέψετε με τη σόδα και το κοσκινίσετε.

Προσθέτετε την αμυγδαλόψιχα και ζυμώνετε τη ζύμη. Την πλάθετε σε ένα ρολό διαμέτρου 5 εκατοστών και το τυλίγετε σε λαδόχαρτο.

Στρίβετε τις δύο άκρες του χαρτιού για να κλειστεί καλά η ζύμη μέσα και αφήνετε το ρολό στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου για να σφίξει καλά.

Βγάζετε το χαρτί από το ρολό και το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

εργολάβοι παρλιάρος, εργολαβοι συνταγη, εργολαβοι γλυκο, εργολαβοι αργυρω, μπισκοτα αμυγδαλου αργυρω, μπισκοτα με αμυγδαλοψιχα, εργολαβοι γλυκα, εργολαβοι νηστισιμοι, εργολάβοι πετρετζικης, εργολαβοι συνταγη παρλιαρος, νηστισιμοι εργολαβοι

Tags:

Τα σχόλια σας