Εργολάβοι με κρέμα

16 Δεκεμβρίου 2012
By
Τη διαφορά κάνει η γέμιση που πλημμυρίζει το στόμα. Θα βαρεθείτε να δίνετε τη συνταγή τους Υλικά (για 30 κομμάτια) Για τους εργολάβους
  • 500 γρ. έτοιμη πάστα αμυγδάλου (από τα ζαχαροπλαστεία)
  • 200 γρ. ζάχαρη, άχνη
  • 180 γρ. ασπράδια αβγών (περίπου 5-6 αβγά)
Για την κρέμα
  • 100 γρ. βούτυρο, αγελάδος
  • 100 γρ. ζάχαρη, άχνη
  • ξύσμα από ½ πορτοκάλι
Εκτέλεση Εργολάβοι: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150°C. Βάζουμε όλα τα υλικά μας στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

εργολαβοι με κρεμα

Tags: , , ,

Comments are closed.